Familieboxspring

Met een familiebed heb je ruimte genoeg voor je hele gezin. Zo hoef je niet meer ‘s nachts je bed uit voor borstvoeding of het troosten van je kleine. Voor sommige mensen een fijn idee, maar voor anderen eerder beknellend. Wat is een familiebed eigenlijk en waar kun je een familiebed kopen?

Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met een familiebed heb je 's nachts en 's ochtends altijd je kinderen dichtbij en dat kan veel voordelen hebben: zo hoef je niet meer je bed uit als er eentje huilt, of kun je je eenvoudig omdraaien en borstvoeding in je eigen bed geven, zonder je kindje uit bed te hoeven halen.

Wat is een familiebed?

Maar wat is een familiebed dan precies? Daar zijn de meningen over verdeeld. De een zegt dat een familiebed een bed is vanaf 2.40 meter breed, maar uiteindelijk gaat het maar om één ding - en dat is dat jij er met je hele gezin in kunt liggen.

Heb je één kind? Dan is vaak een bed van 2 meter breed zeker groot genoeg. Wil je een familiebed kopen bij Kok Bedden, dan heb je keuze uit allerlei verschillende soorten en mogelijkheden. 

Familiebed kopen

Wil jij een familiebed kopen met prachtige looks, dan hebben wij verschillende massief houten bedden voor je in het assortiment. Afmetingen die je kunt kiezen lopen van 200x200, tot 200x210 en zelfs nog groter. 

Ga je voor groot gemak en een bed waar je kinderen zich niet snel aan kunnen bezeren, dan raden we de 2-persoons boxsprings aan. Ook in deze collectie vind je gegarandeerd een familiebed dat je kunt kopen in maten als 200x210 of 200x220!

Koop je een familiebed bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Een kwalitatief goed bed met veel opties
  • Advies op maat van onze experts
  • Een gezellig en knus bed voor het hele gezin!

Familiebed kopen

Heb jij je keuze voor een familiebed al kunnen maken of twijfel je nog een beetje? Je mag je vragen altijd stellen aan onze medewerkers. Bekijk onze contactpagina voor de mogelijkheden. 

Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom om de bedden van dichtbij te bekijken en voelen!