Green Sleep natuurlatex matrassen

Green Sleep natuurlatex matrassen

Greensleep matrassen zijn wereldwijd een groot succes en verkrijgbaar bij Kok Bedden. Greensleep is wereldwijd het meest verkochte natuurlatex matrassenmerk. Deze Green Sleep 100% bio en 100% organisch natuurlatex matrassen hebben bewezen dat ze optimaal gezond zijn voor lichaam en geest.
Ga terug
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Green Sleep latex matrassen

Green Sleep 100% natuurlatex matrassen

U zult misschien ergens gehoord hebben dat een natuurrubber matras van vrijwel 100% latex niet bestaat. Maar gelukkig is het tegendeel waar. Greensleep heeft namelijk haar eigen plantages in Maleisië, goed beheerd en zonder gebruik van kunstmest of pesticiden. Als je daar ter plekke direct latex matraskernen maakt zonder aan het melksap houdbaarheidsvloeistof voor transport naar Europa te hoeven gebruiken (ammoniak, e.d.), kun je werkelijk zuivere natuurlatex matrassen vervaardigen.

Green Sleep natuurlatex matras

Het ideale latex matras volgens Green Sleep

Na 30 jaar van studie, productontwikkeling en resultaatervaring van haar klanten denkt Green Sleep volgens de huidige wetenschappelijke kennis die we over slapen en grondstoffen kennen, het ideale latex matras als volgt te kunnen definiëren:

1.  Voldoende raakvlak met het lichaam

Het ideale latex matras laat u voldoende wegzakken om een optimaal drukverlichtend raakvlak met uw lichaam in ieder mogelijke lighouding te verkrijgen en geeft tegelijkertijd optimale ondersteuning in elke lighouding zodat de positie van je wervelkolom geenszins permanente spierspanningen of zelf genezende regeneratie en reiniging bemoeilijkt. Tevens wordt het ideale bed opgebouwd uit niet-toxische, gezonde, duurzame en ecologisch verantwoorde grondstoffen.

2. Lighoudingen

Doordat we ons gedurende de nacht toch enkele malen keren om geen drukletsel op te lopen kun je een bed niet gaan instellen op één bepaalde dominante lighouding. Het ideale bed moet zich dus aanpassen aan iedere houding en optimaal ondersteunen in de houding waar je gaat inslapen en waarin je na het drukontlastend keren steeds liefst naar terugkeert.

Ieder mens heeft een genetisch bepaalde dominante houding. Zo is meer dan 70 % van de vrouwen zijslaper en meer dan 70 % van de mannen zij- buikslaper. Het naar raakvlak theoretisch ideale rugslapen kunt u proberen maar onbewust gaat u toch weer naar uw dominante houding.

Een ideaal latex matras:

- Is groot genoeg voor de slaper, of beslapers
- Biedt een optimale ondersteuning. Maar is toch zo zacht mogelijk, moet goed vocht absorberen en het lichaam laten ademen
- Bestaat uit gezonde niet-toxische materialen die met hart voor mens en natuur worden vervaardigd

Matrashoezen van Green Sleep

Greensleep latex matrassen zijn leverbaar met een warme tijk, een koele tijk en een wasbare tijk. Kijk naar de soorten Green Sleep matrassen en ontdek de voordelen van deze meerlaags latex matrassen. Ze zijn aanpasbaar en leverbaar in elk comfort.