Greensleep

Greensleep is wereldwijd een van de meest verkochte natuurlatex matrassen en te koop in Europa, Noord Amerika en Azie. Deze Greensleep 100% bio en 100% organisch natuurlatex matras heeft bewezen dat het optimaal is voor uw lichaam en geest door het creëren van een diepe, gezonde en herstellende slaap. Het Greensleep slaapsysteem, bestaande uit een orthopedische lattenbodem in combinatie met een 100% natuurlatex matras is gebaseerd op intensieve studie en maakt gebruik van alleen de beste organische materialen die de natuur te bieden heeft. Comfortabel, ontspannen, gezond en veilig. Greensleep: de perfecte Organic Hevea natuurlatex matras.

Wilt u ook zo graag gaan slapen? Je kleedt je uit, stapt in het frisse bed, je strekt je uit op de matras, pakt je hoofdkussen en zakt heerlijk weg…en 's morgens ben je weer fit en helemaal uitgerust....

Harrie Kok (oprichter Kok Bedden):

Ik hou van mijn bed en van bedden. Al 35 jaar is mijn werk het inkopen en verkopen van  bedden die een gezonde nachtrust bevorderen.

Ik probeer daarbij verband te leggen tussen wat de wetenschap ons leert over slapen en het ideale bed. Het ideale bed dat past bij het leefpatroon van de moderne mens. Regelmatig vertellen mijn klanten hoe hun slaapkwaliteit is verbeterd na het aanschaffen van één van mijn bedden. Er is dus duidelijk een relatie tussen het bed waarop u ligt en uw slaapkwaliteit.

Toen ik met de eigenaar van Green Sleep, Georges Lambrecht, in aanraking kwam, werd ik getroffen door zijn zuivere lijn van werken: geen enkele concessie om het beste van het beste te leveren voor een optimale en gezonde nachtrust.

Slapend gezonder worden!

Ja, het kan! En daaromheen is de bedrijfsfilosofie van Green Sleep gebouwd; Het met hart voor mens en natuur wetenschappelijk ontwikkelen en ambachtelijk vervaardigen van het bed dat het beste bij úw lichaam en slaapgewoonte past. Op deze website geef ik u graag een voorproefje van de Green Sleep artikelen, maar om echt het ideale bed te kiezen is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan onze showroom om de verschillende stramheden uit te proberen. U kunt veel gezonder slapen en uzelf weer gezond slapen.

Graag tot ziens bij Kok Bedden,

hartelijke groeten,

Harrie Kok
Kok Bedden (sinds 1946)