Matrassen 140x200

Matrassen 140x200

Op zoek naar een matrassen 140x200? Kok Bedden biedt absolute topmerken in alle stijlen, materialen en maten. Zo weet je zeker dat jouw ideale matras er tussen zit. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw ideale matras ? Dan staat het deskundige team van Kok Bedden voor je klaar. Bekijk onze uitgebreide collectie online of breng een bezoek aan onze sfeervolle 1200 m2 showroom in Putten

Ga terug
per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Koudschuim toppers

Topmatrassen gemaakt van polyurethaan schuim, met de populaire namen als koudschuim of HR foam, worden al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw gemaakt. Bij koudschuim komt kuilvorming niet snel voor en het materiaal heeft een open celstructuur waardoor het gemakkelijk lucht door laat en waardoor een goede ventilatie mogelijk is. Koudschuim is een goede vulling voor toppers.

• Koudschuim toppers geven een goede ondersteuning en drukverdeling voor rug en schouders.
• Wilt u een topmatras die niet zo dik en zwaar is dan zijn deze ideaal voor u.
• Koudschuim toppers hebben een open celstructuur met daardoor goede ventilatie.

Belangrijk is het soortelijk gewicht van het schuim, de beste soorten hebben 50 tot 60 kilo gewicht per kubieke meter schuim. Belangrijk is ook de kwaliteit van het schuim. Als in de fabriek een blok koudschuim vervaardigd wordt heeft dit schuim een hoogte van wel ruim 2 meter. Het beste schuim uit het blok is geschikt voor kwaliteits toppers. De rest komt terecht in goedkope koudschuim toppers.