Kapok Matrassen

Kapok Matrassen

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 1. Kapok Wellness matras

  Terug van weggeweest: kapok matrassen! Kies een 1-delige klapbare matras of een 3-delige matras waardoor u de elementen regelmatig kunt verwisselen en de levensduur toeneemt. Heerlijk koel en anti-allergisch. Kies voor de standaard kwaliteit of premium kwaliteit en een optionele hoes

  Vanaf € 596,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Kapok Wellness Futon matras 1-delig

  Terug van weggeweest: Kapok Futon matrassen! 1 of 3-delige matras waardoor u de elementen regelmatig kunt verwisselen waardoor de levensduur toeneemt. Heerlijk koel en anti-allergisch. Kies voor de standaard kwaliteit of premium kwaliteit en een optionele hoes. Een kapok matras vormt zich binnen 2 weken naar de contouren van uw lichaam.

  Vanaf € 730,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Terug van weggeweest: kapok matrassen! Ook leverbaar als futon, de helft dunner als een normale kapok matras, 6 cm. (buigzamer en zachter slapen) Waarom keren dit soort ouderwetse bedden weer terug? Door een stijgende vraag naar bedden gemaakt van natuurmaterialen, althans bij onze klanten. Als u op een nieuwe kapok matras gaat liggen zult u denken: dat is hard! Een kapok matras heeft ongeveer 2 weken nodig om zich aan te passen aan uw contouren. Helaas is dit niet voelbaar in de winkel, we zoeken nog naar een ouder exemplaar om een voorbeeld te geven van het comfort als de bedden ingeslapen zijn. Oudere mensen in uw familie hebben misschien op dit soort bedden geslapen, vraag hoe ze toen lagen.

Om de kapok bedden moderner comfort te geven is onze Wellness collectie kapok bedden ontstaan.Deze Wellness bedden zijn leverbaar in 2  of 3 laags systemen, onder de futon kapok matras zijn speciale lattenbodems en vering geplaatst om het ligcomfort te bevorderen.  De kapok matrassen bestaan in 1 geheel of 3-delig waardoor u de matras elementen regelmatig kunt verwisselen en dus de levensduur toeneemt. Kapok matrassen zijn heerlijk koel en anti-allergisch. Bij onze premium kwaliteit kapok matrassen wordt de kapok door middel van vernaalden beter verdeeld. Het resultaat is een plat oppervlak, zachter en daardoor comfortabeler beslaapbaar. Wij bieden de matrassen en futon matrassen los aan maar het is het beste om een compleet kapok Wellness systeem aan te schaffen. Kies uit Wellness K2, K3 of K4.