Kasjmier dekbed

Een kasjmier dekbed is verwennerij. Kasjmier houdt je namelijk tot 8 keer zo warm als schapenwol! Het duurzame natuurhaar van kasjmier staat daarnaast al sinds de Romeinse tijd bekend als een luxeproduct. Met een kasjmier dekbed slaap je voortaan als de vorst des huizes. Ontdek onze collectie ultrazachte kasjmier dekbedden.

Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen kasjmier dekbed

Ben jij een koukleum of transpireer je snel in bed? Dan is een kasjmier dekbed perfect voor jou. Kasjmier komt van de kasjmiergeit. Dit dier heeft twee lagen vacht om zich te beschermen tegen de extreme temperatuurverschillen in de Himalaya. Voor het maken van kasjmier wordt enkel de onderste laag van de vacht gebruikt. Deze is zijdezacht en heeft veel voordelen.

De haren van de kasjmiergeit hebben een zeer fijne structuur en werken uitstekend als het aankomt op temperatuurregulatie. Zo is de warmte, maar ook vocht-afvoer met een kasjmier dekbed altijd op orde. Een kasjmier dekbed past zich volledig aan op wat jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast heb je bij kasjmier dekbedden geen last van jeuk of pilling. 

Benieuwd welke dekbedden wij voor jou in de aanbieding hebben? Bekijk dan ons dekbedden assortiment. 

Prijs kasjmier dekbed

Kasjmier staat bekend als luxe en zeldzaam. Doordat kasjmiergeiten maar een keer per jaar in de rui zijn, is kasjmier over het algemeen prijziger dan andere wolsoorten. Toch is een kasjmier dekbed een fantastische investering. Haar van de kasjmiergeit wordt beschouwd als het mooiste en lichtste haar dat er bestaat. Volgens kenners worden de kwaliteiten van dit haar dit door geen enkel ander natuurproduct geëvenaard.

Alles bij elkaar maakt dat kasjmier een gewild product is voor zowel kleding als bedtextiel, dus vandaar het prijskaartje. Ook goed om te weten: kasjmier dekbedden worden volledig diervriendelijk geproduceerd. De ondervacht van de kasjmiergeit wordt eerst met veel zorg gekamd en gesorteerd. Dat is een tijdrovend en arbeidsintensief proces. 

Heb je interesse in ecologisch bedtextiel? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie eco dekbedden!

Koop je een kasjmier dekbed bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Ultrazachte luxe bedtextiel
  • Hoogwaardige kwaliteit en uitstekend comfort
  • Een ecologische en diervriendelijke optie 

Kasjmier dekbedden kopen

Wil je advies op maat of heb je een vraag? Onze adviseurs staan je graag te woord.

Je kunt ons bellen: 0341-357821 of mailen: info@kokbedden.nl. Ook ben je natuurlijk altijd welkom in onze winkel in Putten!