Kinderkussens

Ligt je kind regelmatig op de eigen arm of hand te slapen? Of tref je je peuter aan met het deken onder het hoofd? Dat kan betekenen dat je kind toe is aan een eigen kinderkussen! Kok Bedden biedt kinderkussens in allerlei verschillende soorten en maten. Geschikt voor zowel kleintjes als grotere kinderen. Altijd comfortabel en goed ondersteunend. Ontdek snel onze collectie!

Ga terug
per pagina

2 producten

 1. Kinderkussen Junior - anti-allergisch
  Kok Bedden - Home Collection Kinderkussen Junior - anti-allergisch
  Vanaf € 29,95
  Levertijd: 2-4 werkdagen
 2. Cadeaubon - Kok Bedden
  Kok Bedden - Home Collection Cadeaubon - Kok Bedden
  Vanaf € 0,00
  Levertijd: 2-4 werkdagen
per pagina

2 producten

Is je kind toe aan een nieuw kinderkussen? Kok Bedden biedt meer dan genoeg comfortabele en ondersteunende kinderkussens.

Wanneer heeft mijn kind een kinderkussen nodig?

Vaak slaapt een kind tussen de 2 en 4 jaar oud voor het eerst op een kinderkussen. Een specifiek levensjaar is er dus niet, maar er zijn wel een aantal aanwijzingen waar je op kunt letten. In principe geldt: wanneer je kind een arm, deken of knuffeltje begint te gebruiken om het hoofd te ondersteunen, betekent dit dat hij of zij toe is aan haar eerste kinderkussen. 

Bij het kiezen van een kinderkussen is het belangrijk dat het kussen genoeg lucht doorlaat. Het materiaal bepaalt dit. Geschikt materiaal kun je herkennen aan antibacteriële en ademende eigenschappen. Zo voorkom je dat de ademhaling wordt belemmerd wanneer het kind het hoofd draait. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de slaaphouding: kinderen die op hun zij slapen hebben een dikker kinderkussen met meer ondersteuning nodig, in tegenstelling tot kinderen die op hun rug slapen. 

Het ideale kinderkussen voor jouw kleintje

Wat het beste kinderkussen voor jouw kind is, kun je dus onder andere bepalen aan de hand van de slaaphouding. Daarnaast spelen de voorkeuren voor materialen en vormbaarheid een grote rol. 

Bij Kok Bedden bieden we kinderkussens in allerlei soorten, diktes en maten. Gevuld met losse synthetische vezel die zeer goed doorademt, en altijd gemakkelijk wasbaar. Een aantal van onze kinderkussens zijn uitgevoerd met een rits zodat je ze eenvoudig kunt vullen met extra synthetische bijvulling. Op die manier kan het kinderkussen ‘meegroeien’ met je kind!

Koop je jouw kinderkussens bij Kok Bedden, dan ga je voor:

 • Een comfortabele, hygiënische en veilige nachtrust
 • De beste ondersteuning voor jouw kind
 • Kinderkussens in allerlei diktes en maten

Kinderkussen kopen

Bestel je een kinderkussen bij Kok Bedden, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Ben je er nog niet helemaal over uit welk kinderkussen het best bij jouw kind past? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.