kledingkasten 4 deurs

4 deurs kledingkasten zijn de ideale oplossing voor een opgeruimd huis. Daarnaast zijn ze een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Neem een kijkje in de collectie en bestel direct of stel je eigen kast samen op basis van jouw wensen en behoeftes!

Ga terug
per pagina

10 producten

    •  Gratis montage in NL boven €750.-
    •  Specialist in luxe kledingkasten
    •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

10 producten

4 deurs kledingkasten bij Kok Bedden

Bij Kok Bedden koop je 4 deurs kledingkasten van verschillende topmerken, zoals Staud, Novamobili en Nolte Möbel. Ook hebben we in onze Home Collection mooie opties waaruit je kunt kiezen. 

Staat de gewenste 4 deurs kledingkast er voor jou niet tussen? Veel van onze 4 deurs kledingkasten zijn volledig naar wens samen te stellen. Denk aan verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. 

Voor het samenstellen van jouw favoriete 4 deurs kledingkast kun je de ontwerpmodule gebruiken, maar mocht je er niet uitkomen dan staan wij voor je klaar om je verder te helpen! Daarbij is het goed om te weten dat misschien niet alle 4 deurs kledingkasten online staan, dus als je twijfelt of we een bepaald product hebben, kun je altijd contact opnemen.

Verschillende 4 deurs kledingkasten

Kies voor een klassiek houten design, een 4 deurs kledingkast met moderne schuifdeur of juist met tijdloze draaideur. Wat je ook zoekt, bij Kok Bedden zorgen we dat jouw kledingkast de beste indeling heeft voor jou!

Op zoek naar iets anders dan ‘normaal’? Wij hebben ook 4 deurs kledingkasten met bijvoorbeeld een tv element of andere luxe interieur opties zoals verlichting of slimme indelingen. Zo sla je twee vliegen in één klap en gebruik je 4 deurs kledingkast ruimte zo efficiënt mogelijk. 

4 deurs kledingkasten zijn net weer even wat praktischer en vaak ook groter dan 3 deurs kledingkasten of 2 deurs kledingkasten. Voor de echte liefhebbers bieden wij ook 5 en 6 deurs kledingkasten aan. Hiermee geniet je van nóg meer gemak en opties. 

Koop je 4 deurs kledingkasten bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Overzichtelijk opruimen
  • Oneindig veel keuzemogelijkheden
  • Stijlvol en praktisch

4 deurs kledingkast kopen

Kom je eruit? Indien je nog vragen hebt of als je advies op maat wilt, mag je altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen je graag!

Je kunt ons bereiken via de mail: info@kokbedden of telefonisch: 0341-357821. Ook ben je van harte welkom in onze showroom in Putten!