Kokbedden.nl

Kiest u wel eens voor de huiswijn in een restaurant? Wij van Kok Bedden wel. Iets van het Huis moet wel goed zijn en op het topniveau van onze huiscollectie zijn wij dan ook erg trots. Kokbedden.nl huiscollectie voeren we al sinds 1997 en met deze hoogwaardige en betaalbare huiscollectie bewijzen wij graag dat goede slaapproducten niet duur hoeven te zijn. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Recent kwam een echtpaar binnen met een foto op hun telefoon van een matras en etiket. Wij willen weer die matras was het verhaal en niets anders. Het ging om matras Milaan in de medium uitvoering. Reeds 14 jaar in gebruik. Dit is nou ook weer niet de bedoeling, 14 jaar! Zo verkopen wij nooit meer wat haha! In de loop der jaren en de komst van de euro wel wat duurder geworden, ook door opwaardering van het produkt. Echt A-merk zoals Auping, M line of Perzona? Nee, weer matras Milaan.

Wij bieden onze huiscollectie aan in het lage en het middensegment zodat vrijwel iedere consument bij ons terecht kan. Ook met onze goedkopere huiscollectie bent u goed af. wij letten op de kwaliteit binnen elk prijssegment. Kok Bedden heeft ook matras aanbiedingen. Koudschuim, pocketvering en traagfoam met hoge kortingen en zelfs 2e matras gratis is mogelijk. Wij zijn erg kritisch wat betreft het voeren van matras aanbiedingen. Kwaliteit staat bij Kok Bedden voorop. Wij bestaan sinds 1946, en als familiebedrijf willen we het 100 jarig bestaan wel halen. Dit lukt natuurlijk niet met rommel. Als een matras na 2 jaar al kapot of gekuild is staan de klant wel bij ons op de stoep. Want de matras is toch immers bij een gerenomeerde beddenzaak gekocht?