Kokbedden.nl

Drinkt u wel eens de huiswijn in een restaurant? Wij van Kok Bedden wel. Iets van het Huis moet wel goed zijn. Het topniveau van onze huiscollectie hoeven zijn wij ontzettend trots op, Kokbedden.nl huiscollectie voeren we al sinds 1997.Wij bewijzen met deze hoogwaardige en betaalbare huiscollectie dat goede slaapproducten niet extreem duur hoeven te zijn. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Recent kwam een echtpaar binnen met een foto op hun telefoon van een matras en etiket. Wij willen weer die matras was het verhaal en niets anders. Matras Milaan, 14 jaar in gebruik, medium uitvoering. Dit is nou ook weer niet de bedoeling, 14 jaar! Zo verkopen wij nooit meer wat haha! In de loop der jaren en de komst van de euro wel wat duurder geworden, ook door opwaardering van het produkt. Echt geen Auping, M line of Perzona? NEE, WEER MILAAN.

Maar ook met de goedkopere huiscollectie bent u relatief goed af. wij letten op de kwaliteit, binnen elk prijssegment. Kok Bedden heeft ook matras aanbiedingen. Koudschuim, pocketvering en traagfoam. Hoge kortingen en zelfs 2e matras gratis is mogelijk. Wij zijn erg kritisch wat betreft het voeren van matras aanbiedingen. Kwaliteit staat bij Kok Bedden voorop. Wij bestaan sinds 1946, en als familiebedrijf willen we het 100 jarig bestaan wel halen. Dit lukt niet met rommel. Als een matras na 2 jaar al kapot of gekuild is staan ze wel bij ons op de stoep. Want de matras is toch immers bij een gerenomeerde beddenzaak gekocht?