M Line Bedden

M Line Bedden

Bij M Line gaat het om de beste nachtrust. M Line matrassen, kussens en boxspring bedden zorgen ervoor dat uw lichaam de juiste slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam exact worden gevolgd; het lichaam ontspant en zo goed mogelijk herstelt.

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Slapen op M Line

M Line boxspring bedden met Slow Motion Hybrid matrassen: In deze uiterst comfortabele bedden werken alle technieken samen. Om overdag goed te kunnen presteren wilt u dankzij uw nachtrust goed voor de dag komen.

MLINE werkt vaak sammen met topsporters en is aanbevolen door fysiotherapeuten.
Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op MLINE bijdraagt aan een goed herstel van lichaam gedurende de nacht, zodat overdag goed kan worden gepresteerd. Slapen op MLINE heeft bovendien een preventieve werking tegen rug- en nekklachten. Daarom vertrouwen fysiotherapeuten, zorginstellingen, topsporters en ziekenhuizen op de drukverlagende eigenschappen van MLINE.


De elektrisch verstelbare uitvoering van de MLINE Boxsprings blinkt uit door de moderne vormgeving en hoogwaardige functionele eigenschappen,  wat zorgt voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Om de elektrische variant te bedienen, kunt u kiezen uit een bediening met kabel of draadloos. De ingebouwde noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat uw M Line bed ook bij stroomuitval in zijn vlakke stand kunt terugzetten. Het sterke stalen frame met daarop de 7-zone pocketveren zorgen voor de juiste ondersteuning van het matras. Door de opbouw van het matras en de ventilerende toplaag is de ventilatie van deze M Line box uitstekend.

Bekijk de M-LINE boxspring bedden en ontdek de duidelijke voordelen:

• Gezond en fris slaapcomfort. U hoeft deze matrassen niet om te keren
• Optimale bescherming tegen huisstofmijt, schimmels, schadelijke bacteriën en de matrasbekleding is wasbaar
• 100 dagen omruilgarantie (dit betreft de matras, vraag naar de voorwaarden)