Sola collectie

Sola collectie

Mooi in zijn eenvoud. Sola-meubels raken de kern van de behoeften van onze klanten. De collectie kenmerkt zich door verwijzingen naar de retrostijl, maar dan in een ongebruikelijke vorm. Met stevige constructieve oplossingen kan je jarenlang genieten van de charme van de Sola meubels. Sola heeft gladde, afgeronde randen en hoeken, evenals stabiele, duurzame, schuin geplaatste poten.

Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Sola - een complete collectie massief houten meubelen

Door de subtiele desig kenmerken wint de hele collectie aan lichtheid en voegt het een gevoel van ruimte toe aan het interieur. Smaakvolle afgeronde randen en poten ondersteunen bovendien de moderne en nonchalante uitstraling van de hele collectie.

Ontdek vitaliteit, energie en frisheid in je interieur dankzij de Sola-collectie!

Het vermogen om gematigdheid te behouden is de basis van elegantie en stijl

De Sola-collectie houten meubels voor de slaapkamer laat je de kwaliteit voelen zonder onnodige pracht. De gebruikte meubelelementen hebben gladde, zacht afgeronde oppervlakken, die samen een optimaal samengesteld meubel vormen. De poten van het bed en de kasten zijn rond en schuin gemonteerd. Dit geeft een niet-standaard karakter en tegelijkertijd een gevoel van stabiliteit.

Een knusse slaapkamer in huis

Een comfortabele handgreep is niet alleen een knop of handgreep die kan worden vastgehouden. Liefhebbers van eenvoud zullen de meubels uit de Sola-collectie zeker weten te waarderen, waarbij standaard handgrepen zijn vervangen door perfect afgewerkte uitsparingen. Deze oplossing creëert een 100% houten, strak decor. De vorm van de uitsparing is compatibel met afgeronde randen van ladekasten en tafels. Het geheel past perfect in de gezellige sfeer van de slaapkamer.

Sola collectie - Manora Living