Showmodel Masterpiece -2 stralingsvrije matras met houten veren van VitalWOOD

Showmodel aanbieding: Masterpiece-2 matras. VitalWOOD de hergeboorte van natuurlijk slapen. Stalingsvrije matras met houten vering matras is de top op het gebied van stalingsvrij slaapcomfort.  Kijk naar de foto's en filmpjes voor een totale uitleg.

Vanaf

Oude prijs € 2.300,00

Aanbieding prijs € 995,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uw samenstelling:

Vanaf

Oude prijs € 2.300,00

Aanbieding prijs € 995,00

Levertijd: Stel het artikel samen voor een indicatie van de levertijd.
Levering: Gratis levering aan huis
Waarom Kok Bedden?
 • Koop direct bij de specialist
 • 1200 m2 showroom in Putten
 • Eigen professionele montagedienst
 • Lid van Thuiswinkel waarborg
 • 10 % aanbetaling mogelijk vanaf € 500.-
 • Gratis verzending bij besteding vanaf €35.-

Productinformatie

VitalWOOD stalingsvrije matras Masterpiece met houten pocketvering is de top op het gebied van stalingsvrij slaapcomfort. Exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Kok Bedden. Kijk naar de foto collectie voor een totale uitleg. In het eerste filmpje ziet u de unieke vervaardiging van de houten veer. In het tweede filmpje de vervaardiging van de matras Masterpiece.
VitalWOOD: Wij produceren al 20 jaar meubilair voor de slaapkamer. Voorstander van de cultuur van de bioharmonieuze slaap, hebben we altijd graag gewerkt met organische materialen waarmee een perfecte nachtrust ontstaat vanwege hun positieve effecten.


De juiste materialen worden gecombineerd met unieke en inventieve oplossingen. Onze steeds groeiende anatomische en ergonomische kennis opgedaan in meer dan 20 jaar maakt het mogelijk om bedden te maken welke een uitstekend comfort en een gezond slapen milieu garanderen.


 


Als gevolg van bijna 10 jaar research, hebben we een nieuw hoofdstuk geopend in onze natuurlijke slaap cultuur met de VitalWOOD TM matrassen, geïntroduceerd in 2011.


Met het ontwerp van een metaalvrije matras en bed systeem, die voorziet in een perfecte ondersteuning van de wervelkolom, aanpassing aan de lichaamscontouren, ventilatie en een neutraal elektromagnetisch slaap milieu als gevolg van de houten veren.


 


Uniek in de wereld.


 


ELECTROSMOG-VRIJ SLAAPKLIMAAT


In de meeste bedden met metalen veren gedragen deze veren zich als kleine magneten. Hun velden duwen en trekken elkaar aan op hetzelfde moment. Deze velden kunnen gemakkelijk ongelijke magnetische velden maken. Hoewel de magnetische en elektromagnetische straling onzichtbaar is, zorgt de aanwezigheid voor onrust binnen onze innerlijke systeem. Onderzoekers weten dat dit kan resulteren in verstoorde slaap, bloedtoevoer, bloedsomloop of problemen van ons metabolisme. Ook is er kans op hoge bloeddruk,verhoogde transpiratie of verzakking.


VitalWOOD ® matrassen gebruik houten veren in plaats van metaal om te zorgen voor een ongestoorde omgeving voor een echt rust! Het basismateriaal voor houten veren is beukenhout dat is gecomprimeerd en gevormd door een speciaal proces.


De  met de hand gemaakte beukenhouten veren behouden hun sterkte en vorm 100%, zelfs na 120.000 keer inveren, dat wil zeggen de simulatie van 30 jaar gebruik en garanderen daardoor een hoge levensduur. Nog belangrijker is het voordeel van het niet verzamelen en versterken van schadelijke straling uit de omgeving.


 


WERVELKOLOM BESCHERMING DOOR ANATOMISCH ACTIEF


HOUTEN VEERSYSTEEM


'S nachts vereist het lichaam diepe, ontspannende slaap. Wanneer u de ogen sluit, gaan in eerste instantie uw hartslag en ademhaling vertragen. De spieren werken in dit stadium nog steeds op dezelfde manier als de wakende toestand. Om te kunnen ontspannen en in slaap te vallen moet uw spierspanning verminderen, ook de spieren langs de wervelkolom.


Dit is alleen mogelijk als uw bed te taak van de spieren overneemt, het bed de vorm van uw wervelkolom aanneemt, waardoor stabiele en flexibele ondersteuning van  elk onderdeel van het lichaam ontstaat.


De houten veren zijn uniek, maar de manier waarop deze zijn geplaatst in de matrassen van VitalWOOD ® is echt speciaal.


De innovatie van de ontwikkelde technologie van de AWS (Anatomical Wooden Spring TM) en de verdeling en plaatsing van de houten veren is gebaseerd op anatomische overwegingen.


De houten veren zijn ingebed in de structuur van een speciaal schuim, geschikt voor onafhankelijke beweging om het lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen voor het verlichten van de wervelkolom, zodat  revitalisering van de tussenwervelschijven en spieren geoptimaliseerd wordt.


 


INTELLIGENTE LICHAAM AANPASSING VOOR ELKE HOUDING


 


Wanneer u ontspant en in slaap valt, blijft uw lichaam onbeweeglijk voor lange periodes. Echter, onder de huid in het bloed en lymfestelsel systemen zijn belangrijke processen gaande. Als een reuze transportband, worden nuttige en overbodige materialen vervoerd door het lichaam. Dit proces kan drastisch vertragen of zelfs tot volledige stilstand komen in een slecht bed. In dit geval ontstaat vaak vermoeidheid waarop u zal reageren door onbedoeld woelen en draaien. Als dit meerdere malen tijdens de nacht optreedt, zal uw lichaam niet goed kunnen regenereren en u zult  vermoeid ontwaken in de ochtend.


Precies als in uw lichaam, vindt een dergelijk proces plaats in de intelligente en comfortabele kern van VitalWOOD ® matrassen. De druk die ontstaat op het oppervlak van de matras wordt deels weggenomen door de comfort lagen maar ook door de dragende houten veren in de matraskern, welke met de nodige flexibiliteit op de druk reageert. In elke slaaphouding volgen de VitalWOOD ® matrassen perfect uw lichaamscontouren, ongeacht uw lichaamsgewicht en door het elimineren van de drukpunten zijn de matrassen optimaal voor het metabolisme en voor het beschermen van gevoelige gewrichten.


De extra zachte comfort lagen van VitalWOOD ® matrassen omsluiten het lichaam zeer aangenaam.


 


UNIEKE STRUKTUUR MET CONTINUE VENTILATIE


 


De temperatuur van ons lichaam is het hoogst om ongeveer 21.00 uur en geleidelijkdaalt deze na in slaap vallen, stijgt daarna weer omterug te keren naar de normale waarde rond 5 uur.


Als gevolg van deze temperatuurveranderingen genereert het lichaam vocht, 600–800 ml. per nacht.


Als het lichaam niet in staat is om de temperatuur te verlagen, als u te warm of te koud bent of uw bed kan niet het vocht transporteren, zult u niet goed te slapen.


VitalWOOD ® gebruikt zorgvuldig geselecteerde materialen en door de unieke toegepaste techniek ademen de matrassen met u mee. Deze materialen zijn ideaal voor uw slaapfases en in staat  om warmte en vocht optimaal te reguleren. Interne ventilatie was een belangrijk aspect tijdens de ontwikkeling van deze matrassen. Het maximale voordeel is gehaald uit deze intelligente materialen, VitalWOOD ® matrassen ademen met elke beweging: de lucht binnen de matras begint te stromen door het samendrukken van de houten veer. Er ontstaat continu ventilatie in de matras doordat  lucht kan stromen via de ventilatie-kanalen, dit alles wordt in werking gezet door de beweging van uw lichaam.

Specificaties

 • Merk VitalWood
 • Soort Matrassen
 • Soort kern Pocketvering
 • Afdeklaag/dikte Nee
 • Aantal comfortzones 5
 • Geschikte bedbodem(s) Spiraalbodem, Boxspring, Inzetboxspring, Pocketspringbodem
 • Weerszijden beslaapbaar Ja
 • Tijk (stof) 100% viscose
 • Anti allergisch (zonder wol) Nee
 • Dikte matras (in cm) 27
 • Afritsbare hoes Nee
 • Hoes wasbaar Nee
 • Geschikt voor verstelbaar Ja
 • Matras draaien Nee
 • Keurmerken en labels n.v.t.
 • Aanwezig in winkel Ja (dit artikel kan afwijken in kleur/uitvoering)
 • Fabrieksgarantie 10 Jaar (vraag naar de voorwaarden)
Waarom Kok Bedden?
 • Koop direct bij de specialist
 • 1200 m2 showroom in Putten
 • Eigen professionele montagedienst
 • Lid van Thuiswinkel waarborg
 • 10 % aanbetaling mogelijk vanaf € 500.-
 • Gratis verzending bij besteding vanaf €35.-