Matras aanbiedingen

Matras aanbiedingen

Kok Bedden heeft diverse matras aanbiedingen. Koudschuim, pocketvering en traagfoam. Hoge kortingen op degelijke kwaliteitsmatrassen. Wij zijn erg kritisch wat betreft het voeren van matras aanbiedingen. Kwaliteit staat bij Kok Bedden voorop.
Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scherpe prijzen - maar ook kwaliteit

Wij bestaan sinds 1946, en als familiebedrijf willen we het 100 jarig bestaan wel halen. Dit lukt niet met rommel. Als een matras na 2 jaar al kapot of gekuild is staan ze wel bij ons op de stoep. Want de matras is toch immers bij een gerenomeerde beddenzaak gekocht?

Wat veel consumenten niet weten is dat bij de productie van schuim dat voor matrassen bestemd is a-b en c kwaliteit schuim bestaat. Als matrasschuim geproduceerd wordt is dit eerst vloeistof  en deze rijst op tot wel meer dan 200 cm. hoog. Onderin zit door de zwaartekracht het beste schuim, bovenin het  kwalitatief mindere materiaal. A Kwaliteit voor merkmatrassen, B kwaliteit voor merkloze matrassen en c kwaliteit voor aanbieding rommel. Alle waar naar zijn geld. U denkt toch niet dat een matras van 200 euro net zo goed is als die van duizend euro. En schuim zit in vrijwel alle matrassen in meer of mindere mate. ook pocketvering interieurs zijn te koop bij meerdere leveranciers in verschillende kwaliteiten.

Wij van Kok Bedden testen leveranciers uit, in het aanbiedingsegment. Voorzichtig starten, komen er geen klachten? Zijn de klanten tevreden? Zo ja dan voeren we de verkoop van deze matrassen op en we bevelen ze aan binnen de doelgoep.