Molton hoeslaken

Met een molton hoeslaken houd je je matras zo lang mogelijk goed. Weg met vieze geurtjes en vlekken: vanaf nu blijft je matras schoon en beschermd. Naast standaard molton hoeslakens, hebben wij ook molton hoeslakens voor boxsprings. Wil je meer weten? Dan helpen onze top adviseurs je graag verder. Ontdek de ruime collectie molton hoeslakens hieronder!

Ga terug
per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Waarom een molton hoeslaken?

Je matras is een van de belangrijkste onderdelen van je bed. Op een goed matras kun je jaren slapen, mits je het ook op de juiste manier onderhoudt. Een goed begin voor het onderhouden van je matras, is de aanschaf van een molton hoeslaken. Hiermee is jouw matras beschermd tegen viezigheid en vocht - en garandeer je een langere levensduur voor jouw matras!

Let op: was je molton hoeslaken, net als de rest van je bedtextiel regelmatig, om te zorgen dat hij vrij blijft van vervelende geurtjes en vlekken.

Soorten molton hoeslakens 

Molton hoeslakens bestaan in verschillende soorten, vormen en maten. Om zeker te weten dat jij een molton hoeslaken aanschaft dat bij je past, is het goed te weten wat voor molton hoeslakens er verkrijgbaar zijn. Zo verkopen wij molton hoeslakens van jersey, maar ook van Tencel en andere materialen die stevig zijn, maar goed meerekken.

Een dikke molton hoeslaken 

Met een dikke molton hoeslaken geniet je van extra comfort en luxe. Kies voor een dikke molton hoeslaken van bijvoorbeeld Mahoton: dit fantastische merk biedt dikke gebreide moltons, die innovatief en orthopedisch zijn. Zo geniet je van optimale bescherming én een goed slaapklimaat! Tip: Sublieme natuurrubber kussens vind je bij hun label Butterfly.

Katoenen molton hoeslaken

Katoenen molton hoeslakens kun je kopen bij verschillende merken, zoals Dommelin, Formesse en Green Sleep! Een katoenen molton hoeslaken ademt uitstekend en ventileert goed. Bij Kok Bedden kiezen we altijd voor de beste materialen. We hebben daarom ook biologische katoenen molton hoeslakens in ons assortiment. Voor een gezonde nachtrust voor jou en een betere wereld in het algemeen!

Boxspring molton hoeslaken 

Heb je thuis een boxspring of ben je van plan er eentje te kopen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met een boxspring molton hoeslaken houd je jouw boxspring gemakkelijk vlek- en geurvrij.

Koop je een molton hoeslaken bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Een hygiënische nachtrust 
  • Makkelijk onderhoud 
  • Uitstekende, natuurlijke materialen 

Molton hoeslaken kopen

Bestel jouw molton hoeslaken eenvoudig op de site of kom langs in onze winkel in Putten! Binnen de kortste keren staan we voor je deur met je bestelling. 

Indien je nog vragen hebt, dan helpen we je graag verder met passend advies. Je kunt ons mailen via info@kokbedden.nl of bellen op: 0341-357821.