Moosburger

Moosburger

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Paardenhaar topmatras MS-RS van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het MS-RS paardenhaar dekmatras van Moosburger is met de hand gemaakt, duurzaam en wasbaar. Maar ook is het mogelijk om een klein plekje te reinigen. De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft.

  Vanaf € 542,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Moosburger H-SH paardenhaar hoofdkussen extra stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het H-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een ergonomisch kussen speciaal voor zijslapers. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar

  Vanaf € 149,00

  Meer Informatie

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 3. Moosburger A-SH paardenhaar hoofdkussen extra stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het A-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een ergonomisch kussen met nekrol voor de rugligging en 2 extra oren voor een hogere stabiele zijligging. De oren aan beide kanten zijn uitermate geschikt voor slapers in de zogenaamde foetus houding (zijligging met opgetrokken benen). De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar.

   

  Vanaf € 187,00

  Meer Informatie

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 4. Moosburger B-SH paardenhaar hoofdkussen beetje stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het B-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een wat dunner ergonomisch kussen met een nekrol voor de rugligging en voor een stabiele zijligging van een persoon met wat smallere schouders. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar.

  Vanaf € 148,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 4-6 weken
 5. Moosburger G2-SH paardenhaar hoofdkussen 70x50 extra stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het G2-SH paardenhaar kussen van Moosburger heeft de vulling verdeeld in 2 delen: 1 met 1/3 vulling en 1 met 2/3 vulling. U kunt de dikte dus zelf bepalen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en aanpasbaar

  Vanaf € 190,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 4-6 weken
 6. Moosburger F2-SH paardenhaar hoofdkussen 80x40 extra stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het F2-SH paardenhaar kussen van Moosburger heeft de vulling verdeeld in 2 delen: 1 met 1/3 vulling en 1 met 2/3 vulling. U kunt de dikte dus zelf bepalen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en aanpasbaar

  Vanaf € 176,00

  Meer Informatie

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 7. Moosburger E-SH paardenhaar hoofdkussen 60x40 beetje stevig

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie. Altijd het gevoel van een droog kussen, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het E-SH paardenhaar kussen van Moosburger Is een standaard middelhoog stevig kussen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Stevig, duurzaam, wasbaar en navulbaar

  Vanaf € 90,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 3 weken
 8. Sloop voor Moosburger hoofdkussen

  Sloop voor Moosburger ASH hoofdkussen. De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen.Kies in het zoekfilter de sloop die bij uw kussen past. Vanaf.

  Vanaf € 25,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 2-4 weken
 9. Paardenhaar topmatras MC-RH van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het MC-RH paardenhaar dekmatras van Moosburger is duurzaam en wasbaar. De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft.

  Vanaf € 282,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 10. Paardenhaar matras O-RS met ondermatras UF-RH van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een WAT STEVIGER en droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. De O-RS paardenhaar matras van Moosburger is duurzaam en alle segmenten zijn wasbaar (zie detail foto). De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Zachtere schouder-of heupzone mogelijk. De ondermatras UF-RH heeft een basis van massieve latten welke zijn ingepakt in een verend paardenhaar pakket. Extra ademend en zeer duurzaam.

  Vanaf € 2.973,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

Een natuurlijke en gezonde nachtrust op Moosburger paardenhaar  matrassen en slaapproducten


De Moosburger paardenhaar matrassen, toppers en kussens worden sinds 1980 succesvol gebruikt door duizenden mensen. Het grote ademende vermogen van Moosburger paardenhaar geeft zomer en winter een niet te evenaren comfortabel, droog slaapklimaat. Deze Moosburger paardenhaar matrassen zijn speciaal voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn en bieden veel comfort. Deze Moosburger paardenhaar matrassen helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, speciaal voor mensen welke reageren op huismijt, schadelijke stoffen, maar ook bij diverse huidproblemen. De Moosburger paardenhaar matrassen zijn 100% natuurlijk, van binnen en van buiten, helpen het immuun systeem en maken slapen gezonder en dus de mens ook gezonder. Het slapen op Moosburger paardenhaar matrassen, toppers en kussens  geeft u een gevoel van gezondheid in harmonie met de natuur.
U bent van harte welkom bij Kok Bedden om de Moosburger paardenhaar matrassen zelf uit te testen.

 

Meer Moosburger informatie