Merkinformatie Moosburger®

Moosburger logo
Moosburger showroom

Land van herkomst: Oostenrijk

100 % Moosburger Nature

U bevindt zich nu op de beknopte informatiepagina over Moosburger producten. Als u echt alles wilt weten over Moosburger bedden, slapen, slaapadvies en gezondheid? kunt u HIER klikken

Moosburger

Slapen - in complete harmonie met de menselijke natuur. Dat is waar de filosofie van Moosburger om draait. Moosburger bereikt dit door het gebruik van puur natuurlijke materialen waarbij natuurharen de hoofdrol spelen. De mens is behaard, de een meer dan de ander. Als de mens haar gebruikt om op te liggen en zich mee te bedekken, is dit gewoon een uitbreiding van zijn eigen natuurlijke bekwaamheid om warm te blijven. De dieren met haar behoeven niets anders dan hun vacht om op te liggen.  Ze hoeven geen bedekking, zowel in de winter als in de zomer. Met niets als hun haar slapen zij op koude en natte grond of zelfs sneeuw en blijven toch gezond.


100% Natural Moosburger beds Een natuurlijke en gezonde nachtrust op Moosburger paardenhaar producten

De paardenstaarthaar matrassen, toppers en kussens worden sinds 1980 succesvol gebruikt door duizenden mensen. Het grote ademende vermogen geeft zomer en winter een niet te evenaren comfortabel, droog slaapklimaat. Speciaal voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn, bieden deze producten veel comfort. Ze helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, speciaal voor mensen welke reageren op huismijt, schadelijke stoffen, maar ook bij diverse huidproblemen. Het is 100% natuurlijk, van binnen en van buiten, het helpt het immuun systeem en maakt slapen gezonder en dus de mens ook gezonder. Het slapen op matrassen, toppers en kussens van Moosburger geeft u een gevoel van gezondheid in harmonie met de natuur. Met de producten van Moosburger willen wij van Kok Bedden graag mensen aanspreken die een grote waarde hechten aan een gezonde nachtrust en die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit.


Bekijk onze YouTube films:In deze prachtige video laten wij u graag zien waarom Moosburger bedden
zo duurzaam, ademend en gezond zijn.