Nekkussens

De noodzaak van een goede ondersteuning voor uw nek is een logisch gevolg van de huidige maatschappij. Auto rijden, tv kijken, computer werkzaamheden, allemaal statische houdingen waardoor uw nekspieren en nekwervels en tussenschijven veel te verduren hebben. Een goed nekkussen helpt bij een goed herstel tijdens de nacht. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Slapen op een goed neksteunkussen

Voor u inslaapt kunt u een kussen met een losse vulling wel in een model duwen dat u op dat moment bevalt. Maar dit lukt u niet tijdens de slaap. Kok bedden heeft een groot assortiment nekkussens die nek en hoofd optimaal blijven ondersteunen. Voor alle posturen, rugslapers, zijslapers en buikslapers.

Hoe dik moet een kussen zijn? Ik zelf heb zojuist de afstand van het begin van mijn nek tot waar de mouw van mijn overhemd begint gemeten en dit is 14 centimeter. Laat dit nou ook een kussenhoogte zijn die voor een gemiddeld postuur man de goede is. Voor de meeste dames is 12 cm. voldoende. Maar dit zegt nog niet alles, hoever zakt uw schouder in de matras? Bekijk de soorten nekkussen tegen nekklachten en ontdek de duidelijke voordelen:

• Kussens voor elke schouderbreedte en neklengte
• Optimale drukverlaging en uitstekend comfort
• Ook test exemplaren beschikbaar om 3 nachten uit te proberen
• Diverse nekkussens met bescherming tegen huisstofmijt, schimmels en schadelijke bacteriën
• De bekleding is meestal afritsbaar en wasbaar