Nekkussens

Nekkussens

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Auraletto Organic latex hoofdkussen Orthopedic SOFT

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen ORTHOPEDIC van Auraletto in de SOFT uitvoering. Zacht steunend, voor rug-en zijslapers. In de rughouding past de speciale vorm, ontwikkeld voor exacte en drukloze ondersteuning aan uw uw nek en hoofd. En als u naar links of rechts draait om op uw zij te liggen is het daar wat hoger om uw schouderafstand op te vullen. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Auraletto Organic latex hoofdkussen Orthopedic Medium

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen ORTHOPEDIC van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Een goede ondersteuning, voor rug-en zijslapers met een grotere schouderbreedte. In de rughouding past de speciale vorm, ontwikkeld voor exacte en drukloze ondersteuning aan uw uw nek en hoofd. En als u naar links of rechts draait om op uw zij te liggen is het daar wat hoger om uw schouderafstand op te vullen. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Auraletto Organic latex hoofdkussen Dream Medium

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen DREAM van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Comfortabel en steunend, voor rug-en zijslapers. Van dit neksteunkussen is 1 zijde is 10cm hoog, de ander 12cm hoog, u heeft dus altijd het ideale kussen.  De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Auraletto Organic latex hoofdkussen Dream Soft

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen DREAM van Auraletto in de SOFT uitvoering. Zacht en vormbaar, voor buik-rug-en zijslapers. 1 zijde is 10cm hoog, de ander 12cm hoog, dus u heeft 2 kussens in een. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 14 Medium

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-14cm hoog van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Minder zacht en wat dikker, voor zij-en rugslapers. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 14 Soft

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-14cm hoog van Auraletto in de SOFT uitvoering. Heerlijk zacht en wat dikker, voor zij-en rugslapers. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 7. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 12 Medium

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-12cm hoog van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Heerlijk comfortabel en niet te hoog, geschikt voor rug-en zijslapers die wat kleiner van postuur zijn of niet te hoge ondersteuning wensen. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 8. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 12 Soft

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-12cm hoog van Auraletto in de SOFT uitvoering. Heerlijk zacht en niet te hoog, geschikt voor buikslapers (buikslapers zullen verbaasd zijn over dit makkelijk te pakken en te "kneden"kussen) doordat het kussen heel fijn plooibaar is en ook geschikt voor rugslapers die een zachte matras hebben of niet te hoge ondersteuning wensen. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 9. Silvana Support Royale

  Hoofdkussen Royale van Silvana Support in de stevig uitvoering. Het eerste Silvana Support hoofdkussen met dons vulling en met een ventilerende bamboevezel tijk. De tijk is bestand tegen huisstofmijt en met Aegis behandeld, daardoor schimmel-en bacteriewerend.

  Vanaf € 159,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 10. Silvana Support Royale

  Hoofdkussen Royale van Silvana Support in de medium uitvoering. Het eerste Silvana Support hoofdkussen met dons vulling en met een ventilerende bamboevezel tijk. De tijk is bestand tegen huisstofmijt en met Aegis behandeld, daardoor schimmel-en bacteriewerend.

  Vanaf € 159,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

De noodzaak van een goede ondersteuning voor uw nek is een logisch gevolg van de huidige maatschappij, auto rijden, tv kijken, computer werkzaamheden, allemaal statische houdingen waardoor uw nekspieren en nekwervels en tussenschijven veel te verduren hebben. Voor u inslaapt kunt u een kussen met een losse vulling wel in een model duwen dat u op dat moment bevalt. Maar dit lukt u niet tijdens de slaap. Kok bedden heeft een groot assortiment nekkussens die nek en hoofd optimaal blijven ondersteunen. Voor alle posturen, rugslapers, zijslapers en buikslapers.

Hoe dik moet een kussen zijn? Ik zelf heb zojuist de afstand van het begin van mijn nek tot waar de mouw van mijn overhemd begint gemeten en dit is 14 centimeter. Laat dit nou ook een kussehoogte zijn die voor een gemiddeld postuur man de goede is. Voor de meeste dames is 12 cm. voldoende. Maar dit zegt nog niet alles, hoever zakt uw schouder in de matras? Bekijk de soorten nekkussen tegen nekklachten en ontdek de duidelijke voordelen:

• Kussens voor elke schouderbreedte en neklengte
• Optimale drukverlaging en uitstekend comfort
• Ook test exemplaren beschikbaar om 3 nachten uit te proberen
• Diverse nekkussens met bescherming tegen huisstofmijt, schimmels en schadelijke bacteriën
• De bekleding is meestal afritsbaar en wasbaar