Nolte kasten

Nolte kasten

Op zoek naar Nolte kasten voor je interieur? Bij Kok Bedden zijn Nolte kasten verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren en materialen. Ook zijn ze te bestellen als 2-, 3- of 4-deurs kasten, afhankelijk van de opbergruimte die je nodig hebt. Ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes. Bekijk de mogelijkheden van de Nolte kasten online en stel jouw eigen exemplaar samen

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Een nieuwe kast nodig? Met een mooie Nolte kast zorg je ervoor dat jouw woon- of slaapkamer er altijd netjes en opgeruimd uitziet, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. De Nolte kasten zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten, en kunnen volledig worden samengesteld naar wens. We sommen de voordelen van een Nolte kast hieronder graag voor je op. 

Soorten en maten voor iedere ruimte

Er bestaan duizenden soorten kasten voor verschillende ruimtes, maar de Nolte kast is er duizend in één. Hij is namelijk niet alleen verkrijgbaar als 2-, 3- of 4-deurs, maar ook zo hoog of breed als je wenst samen te stellen. Daarnaast kan de kast worden geleverd in verschillende kleuren en materialen; glasdeur of spiegeldeur, houten zijwand of matzwarte zijwand - de mogelijkheden zijn eindeloos.

De luxe van een Nolte kast

Het blijft verrassend hoeveel luxe mogelijkheden er tegenwoordig zijn. Zo zijn de Nolte kasten niet alleen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plaatmateriaal, maar bevatten ze ook een aantal luxe elementen waar niet overheen valt te kijken. Neem de Panorama schuifdeurkast, die meerdere laden in het midden en een softclose systeem heeft voor extra comfort. Of de Savena kast waarbij je verschillende opties hebt voor de kleuren en glasfronten. Een aantal van de Nolte kasten bevat zelfs ledverlichting in het middelste deel, zodat je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds het comfort van goede belichting hebt. 

Koop je een Nolte kast, dan ga je voor:

  • Een veelzijdige kast met eindeloos veel mogelijkheden

  • Hoogwaardige materialen 

  • Luxe elementen voor extra comfort

  • Een nette en geordende ruimte

Klaar om een Nolte kast te kopen?

Dat doe je natuurlijk bij Kok Bedden. Bestel je bij ons een kledingkast, dan wordt deze volledig gemonteerd, krijg je een duidelijke uitleg over het product en wordt het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. 

Nolte kasten