Novamobili

Ben je gek op de moderne uitstraling van Italiaanse design meubelen? De Italiaanse fabrikant Novamobili biedt prachtige kasten van topklasse voor ieder interieur. Functionaliteit en vormgeving tot in detail doordacht. De kasten zijn samengesteld uit basismodules, maar ook op maat en in vele kleuren verkrijgbaar. Bekijk hier de mogelijkheden van onze Novamobili kasten Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een nieuwe kast kopen? Kijk eens naar een kast van Italiaans design, waarin je al je kleding georganiseerd en smaakvol op kunt bergen.

Novamobili brengt Italië in huis

De Italianen hebben een rijke cultuur en hun smaakvolle design doet hoofden draaien. De prachtige kasten van de Italiaanse fabrikant Novamobili brengen een beetje van Italië in je eigen huis. Volledig doordacht van functionaliteit en vormgeving tot het gebruik van trendy houtdesign en bijzondere lakkleuren. Molto bella!

Kasten voor ieder interieur

De Novamobili kast is als basismodule te verkrijgen, maar je kunt ‘m ook op maat bestellen. Kies uit verschillende samenstellingen in hoogte, breedte, kleuren en zelfs handgrepen. Neem bijvoorbeeld het strakke design van de Gola kledingkast, dat je makkelijk aan kunt passen voor speciale onderdelen als nissen en extra lades. 

Of de Alfa kast, de meest veelzijdige kast van alle draaideurkasten. Beide verkrijgbaar in eco-hout en vele (mat)gelakte kleuren, met decoratieve afwerkingen. 

Koop je een Novamobili kast, dan ga je voor:

  • Een strakke, functionele en smaakvolle kast

  • Hoogwaardige en verantwoorde materialen als eco-hout

  • Stijlvol Italiaans design voor een betaalbare prijs

  • De mogelijkheid om zelf je ideale kast samen te stellen

Novamobili kast kopen

Klaar om een nieuwe kast te kopen? Bestel je ‘m bij Kok Bedden, dan wordt de kledingkast volledig gemonteerd, krijg je een duidelijke uitleg over het product en wordt het verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Praktisch en netjes, zoals je van Kok Bedden kunt verwachten.

Novamobili kasten