Paardenhaar toppers

Paardenhaar toppers

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 1. Paardenhaar topmatras MC-RH van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het MC-RH paardenhaar dekmatras van Moosburger is duurzaam en wasbaar. De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft.

  Vanaf € 282,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Paardenhaar topmatras MS-RS van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het MS-RS paardenhaar dekmatras van Moosburger is met de hand gemaakt, duurzaam en wasbaar. Maar ook is het mogelijk om een klein plekje te reinigen. De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft.

  Vanaf € 542,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Onze paardenhaar topmatrassen van Moosburger zijn met de hand gemaakt, duurzaam en puur natuur. Paardenhaar behoort tot de beste materialen die worden gebruikt voor de productie van luxe bedden. Paardenhaar heeft uitstekende vocht absorptie en ventilerende eigenschappen. Dit holle haar transporteert vocht uitstekend en blijft droog. Deze eigenschap snel weer droog te zijn, is essentieel voor een goed bed, een droge slaap bij een optimale temperatuur. Daarnaast is paardenhaar door zijn vorm net kleine veertjes, die het bed de hele tijd zacht en soepel houden. Paardenhaar wordt verkregen door een zorgvuldige kammen van paardenmanen en staart. Om voldoende paardenhaar te verzamelen voor de productie van een topmatras, zijn gemiddeld 500 tot 2000 kamsessies nodig. Een groot voordeel van paardenhaar en andere natuurlijke materialen die worden gebruikt voor deze topmatrassen ligt in hun ongelooflijk lange levensduur.