Plaid merino wol

Een plaid van merino wol is de perfecte accessoire voor je kamer. Merino wollen plaids zijn niet alleen super zacht, maar geven de kamer ook een knusse en huiselijke uitstraling. Een plaid van merino wol is een aanwinst voor jouw huis en biedt tal van voordelen. Merinowol wordt niet voor niets wonderwol genoemd! 

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Een plaid van merino wol is ontzettend zacht en nodigt je uit om eronder te kruipen. Heerlijk voor tijdens een avondje bankhangen en perfect voor een middagdutje. Maar dat is niet alles. Een plaid van merino wol is ook ideaal om de kamer mee aan te kleden.

Zo ziet een gedrapeerde plaid op de bank er knus uit en kan deze nét dat likje kleur geven dat je nog miste in de ruimte. Een merino wollen plaid is hoe dan ook de perfecte aanvulling, maar mocht je plaids van andere materialen willen bekijken, klik dan hier voor alle plaids van Kok Bedden

Waarom een plaid van merino wol? 

Merino wol staat bekend om haar bijzondere eigenschappen en uitstekende kwaliteit. Je hoeft merino in principe niet vaak te wassen: de bovengemiddelde temperatuurregulatie en vochtabsorptie zorgen ervoor dat een plaid van merino wol schoon en droog blijft. Zélfs als je tijdens jouw dutje een beetje zweet verliest. 

Daarnaast is deze ‘wonderwol’ zacht, duurzaam en kriebelt hij niet. Super fijn! Kies voor een behaaglijk merinowollen plaid van Brun de Vian-Tiran of een zuiver scheerwollen plaid van Aabe

Koop je een plaid van merino wol bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Een zelfreinigend product
  • Natuurlijk materiaal voor lang gebruiksplezier
  • Een luxe toevoeging in je kamer

Plaid merino wol kopen 

Heb je vragen over onze producten of wil je advies op maat? Je kunt ons goed bereiken via de mail: info@kokbedden of telefonisch: 0341-357821.

Ook ben je altijd van harte welkom in onze showroom in Putten. We helpen je graag verder!