Schotelbodems

Schotelbodems

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. Spectra schotelbodem vlak

  De Spectra schotelbodem vlak. De schotels kunnen in alle richtingen meedraaien zodat u altijd de goede ondersteuning heeft, hoe u ook ligt. Combineer deze kwaliteit bodem met één van onze latex, visco of HR schuim matrassen om het maximale rendement uit deze bodem te halen.

  Vanaf € 324,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Spectra schotelbodem elektrisch verstelbaar

  De Spectra schotelbodem elektrisch verstelbaar. De schotels kunnen alle richtingen meedraaien zodat u altijd de goede ondersteuning heeft hoe u ook ligt. Combineer deze kwaliteits bodem met één van onze matras latex, visco elastisch traagschuim of koudschuim. Haal zo het maximale rendement uit deze bodem.

  Vanaf € 712,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Dormiente bedbodem Ergo Natura Z-S

  Ergonomische schotelbodem van Dormiente, frame van massief beuken, schotelhouders van uiterst duurzaam Hytrel™. De schotels zelf zijn vervaardigd van heerlijk alpenden hout, ook wel Swiss Pine of Zirbe geheten. Het hout van deze bomen, welke groeien in de Alpen op een hoogte van boven de 2000 meter, geeft een heerlijke rustgevende geur af. Dit is een volkomen vlakke bodem, geeft geen afrolneigingen. Uiteraard vrij van schadelijke stoffen.

  Vanaf € 895,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

De nieuwste ontwikkeling in bedbodems zijn uitvoeringen met kunststof schotels. Deze schotelbodem bestaat uit latten met daarop meeverende schotels die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De schotels zijn bij de heup- en schouderzone instelbaar in hardheid. Het voordeel van een schotelbodem is dat de bodem over de gehele oppervlakte soepel en verend is. De schotelbodem draagt de matras over de volle breedte en lengte.

De schotels kunnen in het midden aangepast worden aan uw persoonlijke lighouding d.m.v. de rode knop een kwartslag te draaien wordt de schotel soepeler of steviger. Elk schoteltje wentelt in alle richtingen en hoe u ook ligt in bed, de schotelbodem blijft uw lichaam ondersteunen. De schotels zijn vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardige kunststof die zeer flexibele eigenschappen heeft. Het lattenframe waarop de schotels zijn gemonteerd bestaat uit meervoudig verlijmde beuken latten, voor extra stevigheid.

De schotelbodem is het uitermate geschikt voor matrassen die bestaan uit latex , visco elastisch traagschuim of (HR) koudschuim. door één van deze matrassen te kiezen op een schotelbodem kunt u het maximale rendement behalen. De schotelbodems zijn geschikt om in een ledikant te leggen, maar kunnen op een pootsysteem geplaatst worden.

Bekijk de schotelbodems en ontdek de duidelijke voordelen:

• Schotelbodems zijn duurzaam, zeer flexibel en geven een egaal slaapoppervlak
• Leverbaar met instelbare heup- en schouderzone
• Er zijn vlakke of elektrisch verstelbare schotelbodems
• Geschikt voor alle soorten matrassen