Ga terug

Unieke showroom PuttenDe ultieme shopbeleving

In de winkel in Putten kan je kijken naar (en liggen op) een grote selectie ledikanten, boxsprings, matrassen, kledingkasten en luxe bedtextiel. Ook kan je bij ons terecht voor diverse slaapkamermeubelen zoals nachtkastjes, commodes, ladekasten en meer.

Bij een bezoek aan onze winkel staat het deskundigenteam van Kok Bedden voor je klaar. Met de vele stijlen en personalisatiemogelijkheden, zorgt Kok Bedden er voor dat jouw slaapkamer voldoet aan al je wensen.  Ook zijn we er om je haarfijn de verschillen uit te leggen tussen de verschillende producten. Online inspiratie opgedaan, maar toch ook graag in het echt ervaren? Kom proefliggen in onze showroom!

 


Bezoek de beddenwinkel in Putten

Bij slaapspecialist Kok Bedden draait het al 75 jaar om de beste kwaliteit, de mooiste merken en een zorgvuldig gekozen aanbod. Met voor ieder wat wils, zodat jouw nieuwe interieur perfect bij je past. Neem een kijkje in onze showroom in Putten of ontdek het aanbod online! Ons deskundige team staat voor je klaar.

Kok Bedden heeft alles in huis. In ons slaap-adviescentrum geven wij je graag persoonlijk advies. Een lekker kopje koffie mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. 

Faciliteiten

1200m2 slaapinspiratie - 4 etages - Koffiecorner - Toiletten - Gratis parkeren op loopafstand - Grootste houten bedden collectie van NL - Textielshop - Teststudio matrassen - Ruime selectie kledingkasten