Showroomsale ledikanten

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 1. Showroommodel Hasena Wood Line Litto 180x200

  De Hasena Wood Line serie is gemaakt van zware kwaliteit gelaagd beukenhout. Uitgevoerd met het speelse hoofdbord Litto. Dit hoofdbord is voorzien van een verhogingsset zodat er dikkere matrassen in kunnen liggen (deze verhogingsset is ook te verwijderen). Nu extra voordelig als showroommodel

  Vanaf

  Oude prijs € 2.145,00

  Aanbieding prijs € 1.699,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 2. Showroommodel deelbaar ledikant TEZ van meubelfabriek Henk v.d. Broek - 180x200

  Ledikant TEZ is gemaakt van 100% massief eiken in een grijze kleur en is deelbaar gemaakt voor gemakkelijk opmaken en schoonmaken onder je bed.

  Vanaf

  Oude prijs € 2.105,00

  Aanbieding prijs € 1.499,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 3. Showroommodel - Dico Avantgarde ledikant eiken

  Dit massief eiken ledikant van Dico heeft comforthoge poten en is compleet met nachtkastjes met 2 laden. Uitgevoerd in Honing gekleurd eiken voor een warme uitstraling.

  Vanaf

  Oude prijs € 1.516,00

  Aanbieding prijs € 1.199,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 4. Showroommodel - Metaalvrij ledikant Libro - massief alpenden

  VERKOCHT! Het Libro bed van Moosburger is compleet gemaakt van onbehandeld massief langzaamgroeiend alpenden hout. In elkaar gezet met houten deuvels (geen schroeven). Exclusief matrassen en bedbodems.

  Vanaf

  Oude prijs € 5.102,00

  Aanbieding prijs € 3.750,00

  Levertijd: Niet meer leverbaar
 5. Showroommodel - Auping Essential Coral 180x210 incl. spiralen vlak
  De Auping Essential is een bed met een heldere vormgeving en is gemakkelijk toepasbaar in diverse stijlen en interieurs.
  Vanaf

  Oude prijs € 3.445,00

  Aanbieding prijs € 2.756,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 
Bij Kok Bedden zorgen we er altijd voor dat we de nieuwste collectie in huis hebben. Daardoor hebben we eigenlijk gehele jaar door diverse showroommodellen ledikanten en daar laten we onze klant graag van profiteren. U kunt er zeker van zijn dat onze showroommodellen ledikanten in absolute topstaat zijn. Tevens kunt u op de complete service rekenen tijdens het bezorgen en/of monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk showroommodellen ledikanten zelf op te komen halen (vraag naar de extra scherpe prijs). Op deze showroommodellen ledikanten pagina vindt u een overzicht van de huidige showroommodellen met aantrekkelijke kortingen.