Silvana kussens

Silvana kussens

Altijd al Silvana kussens willen kopen, maar weet je niet welke? Of heb je al een wat ouder Silvana kussen thuis en bevalt deze zo goed, dat je een nieuw Silvana kussen wilt? De collectie van Kok Bedden heeft keuze genoeg. Kom je er niet uit of wil je vrijblijvend advies op maat, dan staan wij voor je klaar!

Ga terug
per pagina

6 producten

per pagina

6 producten

De Silvana Support serie vind je al jarenlang terug in de collectie van Kok Bedden. En dat is niet zonder reden: wij verkopen deze Silvana kussens graag, omdat ze gemaakt zijn van de allerbeste materialen. 

Silvana kussens met neksteun

Silvana kussens zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zo vind je altijd wel een kussen dat bij jou past, ongeacht het soort slaper dat je bent. Bij Kok Bedden verkopen we verschillende soorten Silvana kussens, waaronder Silvana nekkussens met neksteun.

Voordat jij op pad gaat om nieuwe Silvana kussens te scoren, is het wel zo fijn als je precies weet wat je moet kopen. Een goed kussen is soms een flinke investering, maar als je die eenmaal hebt gedaan zul je jezelf erg dankbaar zijn. 

Silvana kussens met verschillende hardheden

Kijken we naar de collectie van Silvana kussens met neksteun, dan kun je kiezen uit Silvana kussens met verschillende hardheden. Ben je op zoek naar zachte Silvana kussens? Dan kun je je eens oriënteren op bijvoorbeeld het Silvana Support Grenat hoofdkussen, of het Silvana Support Saphir hoofdkussen.

Ook hebben wij Silvana kussens die stevig, een beetje stevig of extra stevig zijn. Dan kom je uit op de Silvana Support Fluorine, Silvana Support Cristal en Silvana Support Larimar. Dit zijn alledrie Silvana kussens met neksteun.

Koop je Silvana kussens bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Kussens met een stabiele neksteun
  • Kwalitatief goede kussens in verschillende hardheden
  • Persoonlijk advies op basis van je lighouding

Silvana kussens kopen

De Silvana kussens zijn tot in detail uitgedacht om jou de meest optimale steun te bieden. Heb jij je keuze al gemaakt of kom je liever even langs in onze showroom om de verschillende kussens uit te proberen?

Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar.

Silvana kussens