Witte commode

Met een witte commode kun je alle kanten op. Of je nu een strak, vintage of industrieel design nastreeft: een witte commode past bij ongeveer elke interieurstijl. Heb je al een witte commode op het oog of ben je benieuwd of een witte commode iets voor jou kan zijn? Bekijk de collectie snel!

Ga terug
per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Ben jij op zoek naar een witte commode? Neem dan vooral eens een kijkje in onze witte commode collectie. Onze collectie met commodes is erg divers: van eiken witte commodes als de ‘Moon’ van de Lettowood serie, tot een Oak Vintage commode van Hasena - en dus ook een aantal prachtige witte commodes.

Witte commode in verschillende stijlen

Afhankelijk van jouw smaak, bieden wij witte commodes in verschillende stijlen. Neem bijvoorbeeld de ‘Avantgarde 996’ van Dico Möbel. Een 2-laden commode, gemaakt van wildeiken of massief beuken. Dit prachtige meubel is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder wit gelakt. Ook heeft de Avantgarde 996 softclose laden, wat zorgt dat deze altijd soepel en geruisloos sluiten. 

Zoek je een commode met meer laden? Dan is de witte commode ‘Fine-Line’ van Hasena misschien iets voor jou. Deze prachtige commode is verkrijgbaar met massief beuken- of notenhout en te combineren met leuke pootjes. Variatietip: kies bij een witte commode voor antraciet pootjes, voor een extra touch!

Witte commode met drie laden

Voor de liefhebbers van een witte commode met drie laden, hebben we de commode ‘Rubin’ van Staud. Deze commode is 120 centimeter breed en leverbaar in prachtige houtsoorten en kleuren. Ga je voor een luxe uitstraling, dan kun je ook kiezen voor een glazen voorkant van de laden. Naast het bepalen van de laden is het mogelijk om de handgrepen en bovenplaat te personaliseren! 

Koop je een witte commode bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Keuze uit verschillende soorten witte commodes
  • De mogelijkheid om jouw commode helemaal zelf samen te stellen
  • Commodes van hoogstaande merken en prachtige materialen

Witte commode kopen

Keuze genoeg dus, als het gaat om witte commodes. Heb jij nog vragen over jouw toekomstige witte commode? Neem dan vooral contact met ons op. Onze bevlogen slaapkamerdeskundigen schieten jou maar al te graag te hulp!