Spiraalbodems

Spiraalbodems

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

 1. Spiraalbodem vlak van Auping

  Auping spiraalbodem vlak waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Een Auping spiraalbodem kenmerkt zich door een geweldige  ventilatie (maar liefst 80% open) waardoor de matras gemakkelijk kan drogen en zo langer mee kan gaan.
  Vanaf € 295,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Spiraalbodem handverstelbaar van Auping

  Handverstelbare spiraalbodem van Auping, hoofdeinde in 16 standenen het voeteneinde in 6 verschillende posities. Heerlijk om te relaxen.
  Vanaf € 495,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Spiraalbodem met 1 motor van Auping

  1-motorige spiraalbodem van Auping, hoofdeinde met motor in alle standen en het voeteneinde in 6 verschillende handmatige posities. Heerlijk om te relaxen. Met draadloze bedieningsunit.  Vanaf € 695,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 4. Spiraalbodem met 2 motoren van Auping

  2-motorige spiraalbodem van Auping, hoofdeinde en voetende met motor in alle standen verstelbaar. Heerlijk om te relaxen. Met draadloze bedieningsunit
  Vanaf € 1.095,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 5. Spiraalbodem met 3 motoren van Auping

  3-motorige spiraalbodem van Auping, hoofdeinde, neksteun en voetende met motor in alle standen verstelbaar. Heerlijk om te relaxen. Met draadloze bedieningsunit


  Vanaf € 1.495,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 6. Auping onderzetpoten voor spiraalbodems

  Combineer dit onderstel met uw Auping spiraalbodems, waardoor de spiralen zo in bed te plaatsen zijn. Het onderstel is sterk en stabiel wat uw slaapcomfort te goede komt. De hoogte van het onderstel is instelbaar van 25cm. tot 32 cm. Kleur: deep black.

  Wanneer uw spiralen van voor het jaar 2000 zijn, geeft u dit dan even aan bij de bestelling. Wij bestellen voor u dan extra lange imbusbouten bij Auping zodat het past.

  Vanaf € 145,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 2-4 weken

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Auping en Kuperus maken al jaren spiraalbodems en deze worden steeds verfijnder in ieder detail, beide topmerken aanwezig bij Kok Bedden. De nieuwste spiraalbodem van Auping heeft een mooie diepzwarte kleur. Dit lijkt niet zo belangrijk maar Auping heeft er een pootconstructie bijgemaakt genaamd Original waardoor het een strak vrijstaand bedmodel wordt. Vroeger was het gaas van een spiraalbodem gespannen in de lengte, tegenwoordig is het gespannen in de breedte. Daardoor ondersteund het veel veter de contouren van het lichaam. Een spiraalbodem kenmerkt zich ook door een geweldige ventilatie (maar liefst 80% open) waardoor de matras gemakkelijk kan ademen en zo langer mee kan gaan. Alle spiraalbodems van Auping en Kuperus zijn extra strak gespannen zodat u zeker kunt zijn van jarenlange ondersteuning van uw matras. U krijgt op de auping spiralen een levenslange garantie op de ondersteuning van de spraalmat. Kuperus spiralen zijn leverbaar met voeteneinde beugels en zijbeugels om de matrassen op de juiste plaats te houden.Kuperus spiralen zijn ook leverbaar met een bodemlift voor verzorging thuis.

Bekijk de Auping en Kuperus spiraalbodems en ontdek de duidelijke voordelen:

• Spiraalbodems zijn duurzaam, fraai van vormgeving en vormen met onderzetpoten een bed.
• Kuperus spiralen zijn in diverse kleuren leverbaar.
• Er zijn vlakke-, handverstelbare-, 1 motorige-, 2 motorige- of 3 motorige (met neksteun) spiraalbodems. Auping heeft standaard nu een draadloze radiografische bediening, bij Kuperus is dit een optie.
• Geschikt voor alle soorten matrassen behalve latex. Voor deze matrassoort bevelen wij een lattenbodem aan.