Tencel dekbedden

Bekijk hieronder onze collectie dekbedden gevuld met 100% tencel. Ontdek de ware slaapsensatie van het slapen onder een Tencel dekbed. Bekijk online of kom naar onze winkel in Putten. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelen van Tencel dekbedden

In Tencel dekbedden maken bacteriën geen kans en huisstofmijt verdwijnt binnen 6 weken. Leverbaar als zomerdekbed, All-season dekbed, Winterdekbed en 4-seizoenen dekbed. Ontdek de voordelen van Tencel dekbedden:

  • Hygiene: In Tencel dekbedden maken bacteriën geen kans en huisstofmijt verdwijnt binnen 6 weken. In Tencel materiaal worden geen chemicaliën gebruikt, een belangrijke factor voor de gevoelige huid.
  • Transpriratie: Tencel materiaal kan eerst het vocht absorberen en het daarna verdelen over de oppervlakte zodat uw slaapomgeving altijd aangenaam droog is.
  • Natuurlijk en functioneel: Tencel dekbedden zijn zeer functioneel. Geweldige vochtdoorlatendheid is een van de basiseigenschappen van dit materiaal. Na intensief onderzoek is duidelijk geworden dat 85% van de mensen met een gevoelige huid Tencel prefereert boven andere materialen.
  • 100% Organisch: Tencel is 100% natuurlijk materiaal en is volledig biologisch afbreekbaar. De grondstof van dit materiaal is hout en is afkomstig van duurzaam onderhouden kwekerijen. Het kreeg het Europese kwaliteitskeurmerk PEFC en het internationale keurmerk FSC. Tencel heeft talrijke prijzen ontvangen voor zijn milieuvriendelijke productieproces.
  • TENCEL® is revolutionair, een ideaal dekbed dankzij de zachtheid, heerlijke vorming, en het unieke comfort. Uitstekende vochtabsorptie gecombineerd met perfecte huid gevoelseigenschappen garanderen een tot heden ongekend hoog comfort, dekbedden met Tencel creëren de meest gunstige condities om te slapen: koel in de zomer, en behaaglijk warm in de winter.

 

Navigeer op onze website voor al onze dekbedden of kom naar onze showroom in Putten. Hier kunt u ze in het echt ervaren en indien gewenst ontvangt u een persoonlijk advies van onze experts.