Texeler dekbedden

Een fijn dekbed van wol kopen? Dan is een Texeler dekbed misschien wat voor jou. Deze is gemaakt van écht Texels schapenwol en daarmee afkomstig van Nederlandse bodem. De dekbedden ventileren uitstekend, voelen licht aan en hebben een lange levensduur. Daarnaast is de wol 100% recyclebaar en daarmee een natuurlijke klimaatverbeteraar. Ontdek welk Texeler dekbed bij jou past. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kok bedden biedt een ruime collectie Texeler dekbedden voor alle seizoenen. Lees snel verder om te ontdekken wat we allemaal hebben.

Over Texeler

Al sinds 1984 maakt het bedrijf ‘Texeler’ schapenwollen dekbedden. Omdat de vacht van het Texelse schaap zo volumineus en kroezig is, leent het zich perfect voor een veerkrachtig en isolerend dekbed.

Vroeger werd de wol met de hand in een badkuip gewassen en op natuurlijke wijze gedroogd. Vervolgens werd de wol gekamd met een zelfgemaakte kaardmachine. Tegenwoordig verwerken modernere machines de wol tot de veerkrachtige dekbedden die ze nu verkopen.

De voordelen van een Texeler dekbed

Een Texeler dekbed kent unieke eigenschappen. Zo is de wol enorm ventilerend en beschikt het over het grootste absorptievermogen van alle natuurlijke vezels. Dit maakt het Texeler dekbed perfect voor alle seizoenen: warm in de winter en lekker koel in de zomer.

Ook voelt het heel licht aan vanwege de lichte vezels van wol. De Texeler dekbedden zijn brandvertragend, anti-allergisch, schimmelvrij én duurzaam. Een goede investering voor zowel eenpersoons- als tweepersoons dekbedden.

Koop je een Texeler dekbed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een dekbed dat vanwege het ventilerende en isolerende vermogen ideaal is voor elk seizoen
  • Een duurzaam product van Nederlandse bodem
  • Een lange levensduur en hoge kwaliteit

Texeler dekbed kopen

Bestel je online bij Kok Bedden een product van Texeler, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Texeler dekbed