Auraletto topmatrassen

Auraletto topmatrassen

Op zoek naar een topmatras? Om goed te kunnen slapen, te herstellen en op krachten te komen is een goed matras nodig met de juiste ondersteuning, maar een topmatras maakt het mogelijk om net dat beetje extra toe te voegen om nog lekkerder te kunnen slapen. Misschien is uw matras wat te hard of heeft u last van de naad tussen 2 matrassen. Een topmatras zorgt voor een minimale tegendruk en maximaal comfort.

Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Topmatrassen met kwaliteitsmaterialen

Een topmatras van Kok Bedden is bijzonder comfortabel. Topmatrassen met kwaliteitsmaterialen zoals HR-schuim, latex, natuurlatex, paardenhaar, pocketvering, traagschuim, wol etc. zorgen voor een goede ventilatie, drukverdeling en volgzaamheid. Topmatrassen zijn er in alle maten maar ook met een split aan het hoofdeinde voor verstelbare bedden, waardoor u het bed kunnen verstellen maar geen hinderlijke naad tussen de matrassen heeft. Naast onze Kokbedden.nl huiscollectie topmatrassen verkopen wij alleen topmatrassen van topmerken zoals Caresse, Greensleep, M Line en Moosburger. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in biologische kwaliteit topmatrassen. Iedere topmatras in onze webshop hebben wij ook in de winkel in Putten. Wij nodigen u graag uit om de verschillende topmatrassen te komen ervaren. Al onze topmatrassen worden in heel Nederland gratis verzonden of bezorgd.

Koudschuim topmatras

Koudschuim toppers zijn comfortabele, betaalbare toppers met een zachtere of stevige ondersteuning. Koudschuim toppers zijn duurzaam, het materiaal is elastisch en als in de schuimplaat profilering aangebracht wordt ontstaat voldoende ventilatie om aangenaam te kunnen slapen. Bekijk deze koudschuim toppers en ontdek de duidelijke voordelen:
• Koudschuim toppers geven een goede ondersteuning en drukverdeling voor rug en schouders.
• Wilt u een topmatras die niet zo dik en zwaar is dan zijn deze ideaal voor u.
• Koudschuim toppers hebben een open celstructuur met daardoor goede ventilatie.

Latex topmatras

Een latex topmatras geeft een comfortabele, spier- en gewricht onspannende ondersteuning. Deze natuurlatex topmatrassen worden geproduceerd van de allerbeste kwaliteit melksap van de rubberboom en zijn onderhoudsvrij. De zachte maar goed steunende Latex toppers en matrassen zijn leverbaar in zacht en stevig en in meerdere hoogtes. Bekijk deze latex topmatrassen en ontdek de duidelijke voordelen:

• Zijn de meeste toppers u te hard en heeft u snel last van pijnlijke schouders en heupen dan zijn deze matrassen ideaal voor u.
• Latex heeft een open celstructuur met daardoor goede ventilatie, lange levensduur, schimmelbestendig, huisstofmijt werend.
• Sommige soorten latex toppers bieden een als “op een wolk” gevoel dat ongelofelijk is. Green Sleep en Auraletto.
• Zodra u beweegt past latex zich aan aan uw houding waardoor het drukverlagend is, maar ook altijd een perfecte ondersteuning geeft.

Topmatras met paardenhaar

Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Onze paardenhaar topmatrassen van Moosburger zijn met de hand gemaakt, duurzaam en puur natuur. Paardenhaar behoort tot de beste materialen die worden gebruikt voor de productie van luxe bedden. Paardenhaar heeft uitstekende vocht absorptie en ventilerende eigenschappen. Dit holle haar transporteert vocht uitstekend en blijft droog. Deze eigenschap snel weer droog te zijn, is essentieel voor een goed bed, een droge slaap bij een optimale temperatuur. Daarnaast is paardenhaar door zijn vorm net kleine veertjes, die het bed de hele tijd zacht en soepel houden.

Paardenhaar wordt verkregen door een zorgvuldige kammen van paardenmanen en staart. Om voldoende paardenhaar te verzamelen voor de productie van een topmatras, zijn gemiddeld 500 tot 2000 kamsessies nodig. Een groot voordeel van paardenhaar en andere natuurlijke materialen die worden gebruikt voor deze topmatrassen ligt in hun ongelooflijk lange levensduur.