Matrassen 140x200

Matrassen 140x200

Op zoek naar een matrassen 140x200? Kok Bedden biedt absolute topmerken in alle stijlen, materialen en maten. Zo weet je zeker dat jouw ideale matras er tussen zit. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw ideale matras ? Dan staat het deskundige team van Kok Bedden voor je klaar. Bekijk onze uitgebreide collectie online of breng een bezoek aan onze sfeervolle 1200 m2 showroom in Putten

Ga terug
per pagina

10 producten

per pagina

10 producten

Een split topper is ideaal voor mensen met een (elektrisch) verstelbaar bed. Een split topper is in de basis een gewone topper, maar dan eentje waarbij de bovenkant van het topper matras een split heeft.

Hierdoor kunnen twee hoofdeinden van een bed apart van elkaar bewegen, zonder dat je hier last van ondervindt. Omdat de onderkant van de split topper wel een geheel is, heb je nooit te maken met een spleet tussen twee matrassen.

Verschillende split topper maten

Bij Kok Bedden kun je terecht voor een split topper in verschillende maten. Zo hebben we een split topper 180x210 of split topper 160x200, zoals deze Active air Comfort van Caresse. Bijkomend voordeel van deze split topper is dat deze anti-allergisch is.

Ook hebben we in de collectie een split topper 180x200, zoals het Topmatras Smart HR Foam van onze Home Collection. Deze split topper is een comfortabel topmatras van 8 centimeter dik. Naast 180x200, is deze split topper verkrijgbaar in een hoop andere maten. Bekijk het product of vraag naar de voorwaarden.

Koop je een split topper bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Keuze uit veel verschillende split toppers
  • Een split topper van de allerbeste kwaliteit
  • De mogelijkheid tot proefliggen in de showroom

Split topper kopen

Wil je een split topper kopen bij Kok Bedden? Dan kun je terecht in onze showroom om te komen proefliggen. 

Heb je je keuze al gemaakt? Bestel dan eenvoudig via onze webshop of neem contact op om je bestelling door te geven. Wij helpen je graag!