Traagschuim toppers

Traagschuim toppers

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Traagschuim bestaat al sinds de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Traagschuim toppers bieden zeer specifieke ligeigenschappen en comfort; de topmatras verdeelt en ondersteunt op een goede wijze het lichaamsgewicht en de doorbloeding wordt niet afgekneld. Men ligt vrij vast en omsloten in de topper. Onder invloed van warmte en het lichaamsgewicht wordt sommige traagschuim matrassen pas zacht, vooral in de winter kan deze variant eerst onplezierig zijn en in de zomer zelfs te zacht. Vooral het merk Tempur staat hierom bekend. Deze oudere generatie traagschuimmatrassen liet het lichaams wat dieper in de matras wegzinken en in combinatie met de vrij gesloten celstruktuur van dit schuim ontstaat een warm en slecht ventilerend slaapklimaat. (Tempur) Kok Bedden verkoopt echter de nieuwe generatie traagschuim toppers van M LINE.

Bekijk deze traagschuim  topper matrassen en ontdek de duidelijke voordelen:

• Traagschuim topper matrassen geven een goede ondersteuning en drukverdeling voor rug en schouders en zijn zeer geschikt voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten.

• Wilt u een topper die niet gekeerd hoeft te worden, dan zijn traagschuim toppers ideaal voor u.

• De nieuwe generatie traagschuim toppers hebben redelijke tot behoorlijke ventilerende eigenschappen, slapen niet te warm, zijn niet afhankelijk van temperatuur, liggen direct lekker.

• Kok Bedden heeft de beste traagschuim toppers van  M-Line