Traagschuim toppers

Traagschuim toppers

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. M Line topmatras Intense

  De Intense topper van M Line is een écht M Line product. De unieke drukverlagende eigenschappen van dit schuim zorgen er voor dat ieder matras comfortabeler aanvoelt. Deze topper is leverbaar in alle maten.
  De actie prijs is verrekent.

  Vanaf

  Oude prijs € 549,00

  Aanbieding prijs € 411,75

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Twist traagschuim topmatras van Kokbedden.nl

  Twist traagschuim topmatras  van Kokbedden.nl maakt uw bed compleet. Deze mooie topmatras is zeer comfortabel en veerkrachtig en is geschikt voor mensen die meer comfort uit het bed willen halen maar niet al te diep in de topmatras willen wegzakken.

  Vanaf € 231,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. M Line topmatras Start Intense iSM

  aStart Intense iSM topmatras van M Line. Het heerlijke traagschuim van Mline is in de hoes van deze topper meegestikt. Het visco-elastische schuim zorgt voor goede ondersteuning en keert altijd in zijn oude vorm terug.
  De actie prijs is verrekent.

  Vanaf

  Oude prijs € 424,00

  Aanbieding prijs € 318,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Traagschuim bestaat al sinds de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Traagschuim toppers bieden zeer specifieke ligeigenschappen en comfort; de topmatras verdeelt en ondersteunt op een goede wijze het lichaamsgewicht en de doorbloeding wordt niet afgekneld. Men ligt vrij vast en omsloten in de topper. Onder invloed van warmte en het lichaamsgewicht wordt sommige traagschuim matrassen pas zacht, vooral in de winter kan deze variant eerst onplezierig zijn en in de zomer zelfs te zacht. Vooral het merk Tempur staat hierom bekend. Deze oudere generatie traagschuimmatrassen liet het lichaams wat dieper in de matras wegzinken en in combinatie met de vrij gesloten celstruktuur van dit schuim ontstaat een warm en slecht ventilerend slaapklimaat. (Tempur) Kok Bedden verkoopt echter de nieuwe generatie traagschuim toppers van M LINE.

Bekijk deze traagschuim  topper matrassen en ontdek de duidelijke voordelen:

• Traagschuim topper matrassen geven een goede ondersteuning en drukverdeling voor rug en schouders en zijn zeer geschikt voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten.

• Wilt u een topper die niet gekeerd hoeft te worden, dan zijn traagschuim toppers ideaal voor u.

• De nieuwe generatie traagschuim toppers hebben redelijke tot behoorlijke ventilerende eigenschappen, slapen niet te warm, zijn niet afhankelijk van temperatuur, liggen direct lekker.

• Kok Bedden heeft de beste traagschuim toppers van  M-Line