Twijfelaar boxspring

​​Ben je op zoek naar de luxe van een boxspring, maar is een kingsize bed nét te groot voor je kamer? Geen probleem! Twijfelaar boxsprings zijn de perfecte middenweg voor een groter bed. Met een twijfelaars boxspring heb je de luxe van meer ruimte tijdens het slapen, zonder dat je te veel ruimte in je kamer hoeft op te geven. Ideaal toch? Laat je inspireren door onze kundige adviseurs!

Ga terug
per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Twijfelaar boxspring maat

De naam zegt het al, een twijfelaar boxspring twijfelt tussen een één- en tweepersoons bed. Twijfelaars zijn zeer geschikt voor studenten of mensen met een kleine kamer (of kleiner budget).

Een eenpersoonsbed is met een breedte van 90 centimeter ontzettend knus, maar niet heel praktisch met z’n tweeën. Een twijfelaars boxspring is dan een betere keuze. Deze zijn doorgaans 120 centimeter breed maar een 140 centimeter breed bed wordt tegenwoordig ook steeds vaker een twijfelaar genoemd. Dit komt omdat de bedden steeds breder worden verkocht.  

In een twijfelaars boxspring kun je comfortabel slapen, zonder dat je ‘s nachts bang hoeft te zijn dat je elkaar in de weg ligt. Bekijk onze collectie twijfelaar boxsprings en twijfelaars hier.

Koop je een twijfelaars boxspring bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

- Uitstekend slaapcomfort 

- Keuze uit de beste merken

- Fantastische prijs-kwaliteit verhouding

Twijfel je nog welke twijfelaar boxspring het best bij jou past? Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij je keuze. Bezoek onze showroom in Putten om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren.

Voordeel twijfelaar boxspring

Praktisch én comfortabel 

In een kleine kamer moet je soms creatief zijn met de indeling om te zorgen dat je genoeg ruimte hebt voor al je meubels. Met een twijfelaar boxspring houd je gegarandeerd genoeg plek over houden voor verschillende andere slaapkamermeubels.

Daarnaast is een twijfelaar boxspring ook nog eens goedkoper dan een regulier tweepersoonsbed. Neem een kijkje in het assortiment en sorteer op ‘Prijs: Laag-Hoog’.

Twijfelaar boxspring kopen

We helpen je graag verder als je vragen hebt. Je kunt ons bereiken via de mail: info@kokbedden.nl of telefonisch: 0341-357821. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel in Putten!