Twils

Twils is een Italiaans merk in gestoffeerde bedden. Twils geeft een draai aan de persoonlijkheid van je interieur en een nuchtere emotie aan je huidige bestaan. Twils gestoffeerde bedden dicteren de huidige trends en er is een grote collectie modellen die allemaal het zelfde gemeen hebben: Mooie functionele gestoffeerde bedden. Twils gestoffeerde bedden van nu zijn de klassieke Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Twils laat u kiezen uit Design of Classic, alles leverbaar met bijpassende bedtextiel. In de Classic lijn zijn veel modellen met een prachtig mengsel van heden en verleden, perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Materiaalgebruik,accessoires en de juiste kleuren kunt u aan Twils wel overlaten: bij de gestoffeerde bedden zijn bijpassende hoeslakens, debedovertrekken, sierkussens, poefjes, stoeltjes beschikbaar. Twills maakt uw slaapkamerinterieur compleet.

Twils verrijkt het aanbod van gestoffeerde bedden in Nederland enorm. Zwart, grijs en bruin dat dicteert al jaren de Nederlandse interieurs. Bij Twils is grijs geen gewoon grijs en bruin geen standaard chocolade bruin. De bedden zijn leverbaar met heel veel prachtige Italiaanse bekledingstoffen zoals linnen, velours en leder. De kleuren van elke bekledingstof zijn heel fraai, zoals het alleen in Italië mogelijk is. Maar elke bekledingstof is ook anders geweven, dit moet u echt in onze winkel ervaren, dit valt niet op een foto weer te geven. Trendy stoffeerwerk en stikwerk aan de randen, erg modieus, ook door de diverse modellen pootjes onder de bedden, welke vaak in meerdere hoogtes leverbaar zijn, waardoor het bed er soms heel anders uit ziet. De bedden zijn ook leverbaar met een bergruimte onder een opklapbare bedbodem.

 

Klik op de banner om de volledige TWILS collectie te bekijken op de originele Twils website


Twils ledikant