Twils

Twils

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

 1. Twils bed model Academy Piuma

  Twils is een Italiaans merk in prachtige gestoffeerde bedden. In de Moderne lijn hier model Academy Piuma, fraai nonchalant design. Perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Italiaanse Twils bedden van nu zijn de klassiekers van morgen! Om online te bestellen kunt u kiezen uit heel veel stoffen of kom naar de winkel om de complete collectie van honderden soorten leder en stof te bekijken. Dit bed is leverbaar in breedte 90-120-140-160-180-200 en lengte 200-210-220, Hier geprijsd in 180 breed, kies uit 8 bekledingstoffen. Andere bedmaten op aanvraag.

  Vanaf € 3.260,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Twils bed model Open Air

  Twils is een Italiaans merk in prachtige gestoffeerde bedden. In de Moderne lijn hier model Open Air, fraai innovatief design. Perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Italiaanse Twils bedden van nu zijn de klassiekers van morgen! Om online te bestellen kunt u kiezen uit heel veel stoffen of kom naar de winkel om de complete collectie van honderden soorten leder en stof te bekijken. Dit bed is leverbaar in breedte 160-180 en lengte 200-210-220, Hier geprijsd in 180 breed, kies uit 8 bekledingstoffen. Andere bedmaten op aanvraag.

  Vanaf € 2.920,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Twils bed model Natural

  Twils is een Italiaans merk in prachtige gestoffeerde bedden. In de Moderne lijn hier model Natural met een schitterend gevlochten houten hoofdeinde, fraai innovatief design. Perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Italiaanse Twils bedden van nu zijn de klassiekers van morgen! Om online te bestellen kunt u kiezen uit heel veel stoffen of kom naar de winkel om de complete collectie van honderden soorten leder en stof te bekijken. Dit bed is leverbaar in breedte 160-180 en lengte 200-210-220, Hier geprijsd in 180 breed, kies uit 8 bekledingstoffen. Andere bedmaten op aanvraag.

  Vanaf € 4.395,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 4. Twils bed model Max

  Twils is een Italiaans merk in gestoffeerde bedden, geeft een draai aan je persoonlijkheid en een nuchtere emotie aan je huidige bestaan. In de Design lijn hier model Max, tijdloos vormgegeven, perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Hier een 14 cm. hoge bedomranding en pootje Piatto Squadrato. Dit bed is kompleet met lattenbodem!

  Vanaf € 1.888,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 5. Twils bed model Matisse

  Twils is een Italiaans merk in gestoffeerde bedden. In de Classico lijn hier model Matisse, tijdloos en vormgegeven, perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Materiaalgebruik,accessoires en de juiste kleuren kunt u aan Twils wel overlaten: bij de gestoffeerde bedden zijn bijpassende hoeslakens, debedovertrekken, sierkussens, poefjes, stoeltjes beschikbaar. Hier het bed geprijsd met gecapitonneerd bedkader.

  Vanaf € 2.528,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 6. Tommy Capitonne - gestoffeerd bed van Twils

  Prachtige gestoffeerd bed. model Tommy Capitonné heeft een prachtig mengsel van heden en verleden. Perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Italiaanse Twils bedden van nu zijn de klassiekers van morgen!  Met 28 cm. hoge bedomranding en poten Baloon Doppio. De knoopjes in het hoofdbord kunnen in een contrastkleur geleverd worden.

  Vanaf € 2.360,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 7. Maya, bed met onderschuifbed van Twils

  Een zitbank, een bed in de maat 90x200 en een onderschuifbed in de maat 80x190 met een opklapbaar hoofdeinde. Kies uit veel fraaie Italiaanse stoffen. Er zitten geen matrassen bij.

  Vanaf € 1.742,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 8. Twils bed model Grand Hotel
  Twils is een Italiaans merk in gestoffeerde bedden. In de Classico lijn hier model Grand Hotel, tijdloos en vormgegeven, perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Materiaalgebruik,accessoires en de juiste kleuren kunt u aan Twils wel overlaten: bij de gestoffeerde bedden zijn bijpassende hoeslakens, debedovertrekken, sierkussens, poefjes, stoeltjes beschikbaar.
  Vanaf € 2.890,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

 

Twils is een Italiaans merk in gestoffeerde bedden. Twils geeft een draai aan de persoonlijkheid van je interieur en een nuchtere emotie aan je huidige bestaan. Twils gestoffeerde bedden dicteren de huidige trends en er is een grote collectie modellen die allemaal het zelfde gemeen hebben: Mooie functionele gestoffeerde bedden. Twils gestoffeerde bedden van nu zijn de klassiekers van morgen. Twils laat u kiezen uit Design of Classic, alles leverbaar met bijpassende bedtextiel. In de Classic lijn zijn veel modellen met een prachtig mengsel van heden en verleden, perfect afgewerkt en modellering met een goede balans. Materiaalgebruik,accessoires en de juiste kleuren kunt u aan Twils wel overlaten: bij de gestoffeerde bedden zijn bijpassende hoeslakens, debedovertrekken, sierkussens, poefjes, stoeltjes beschikbaar. Twills maakt uw slaapkamerinterieur compleet.

Twils verrijkt het aanbod van gestoffeerde bedden in Nederland enorm. Zwart, grijs en bruin dat dicteert al jaren de Nederlandse interieurs. Bij Twils is grijs geen gewoon grijs en bruin geen standaard chocolade bruin. De bedden zijn leverbaar met heel veel prachtige Italiaanse bekledingstoffen zoals linnen, velours en leder. De kleuren van elke bekledingstof zijn heel fraai, zoals het alleen in Italië mogelijk is. Maar elke bekledingstof is ook anders geweven, dit moet u echt in onze winkel ervaren, dit valt niet op een foto weer te geven. Trendy stoffeerwerk en stikwerk aan de randen, erg modieus, ook door de diverse modellen pootjes onder de bedden, welke vaak in meerdere hoogtes leverbaar zijn, waardoor het bed er soms heel anders uit ziet. De bedden zijn ook leverbaar met een bergruimte onder een opklapbare bedbodem.

 

Klik op de banner om de volledige TWILS collectie te bekijken op de originele Twils website


Twils ledikant