Ubica

Ubica

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ubica is een bekend beddenmerk met een rijke historie die begonnen is in Utrecht aan de kanaaleilanden, waar ze lang gevestigd waren. Hun handelsmerk is een uil. Beetje raar want een uil is gedurende de nacht wakker.

Elke mens is uniek maar iedereen ligt lekker op een GELTEX® inside matras van Ubica. Geltex is een nieuw ontwikkelde koudschuim foamlaag met zeer goede eigenschappen.  Een fusie van hoogelastische gel en luchtdoorlatend Hr foam waarvan de doeltreffendheid bewezen is. Een bed met ideale temperatuur, een zwevend ligcomfort zonder drukpunten en een ergonomisch goede ondersteuning. Dit komt mede dankzij de basis van een 7-comfortzone's afgedekt met Dedénte PUR. (voor heup, lende en schouder) pocketvering welke leverbaar is in normaal of extra stevig.

U begrijpt al dat deze Geltex Inside matrassen tot de generatie behoren van matrassen die je niet kunt en hoeft om te keren, wel van hoofd-naar voeteneinde. Op de pocketvering kern wordt de geltexlaag geplaatst in 4 (Dedénte pocket), 6 (Dedénte pocket plus) of 8 cm. dikte Dedénte pocket Royal). De Geltexlaag dikte bepaald het comfort, de laag is draai en keerbaar. De boventijk van deze matrassen kunt u zelf reinigen en is Active Fresh behandeld, dit is een hypoallergene, antibacteriële afwerking. Er is een combi-uitvoering mogelijk met 2 kernen in één hoes.

Deze matrassen hebben ook een 90 dagen tevredenheidsgarantie, omruilen van de kern naar een andere hardheid is binnen deze termijn mogelijk.