van Houdt

van Houdt

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. Catania - Gerookt eiken ledikant van van Houdt - met hoog voeteneinde

  Gestoomd eiken ledikant uit de ECO-Line van van Houdt Meubelen. Dit ledikant heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Dankzij het stoomdrogen van het hout krijgt het een warme kleur en voelt het hout heel zacht aan. Verkrijgbaar in de breedtematen 140, 160, 180 en 200 cm.

  Vanaf € 685,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Catania - Gerookt eiken nachtkastje van van Houdt

  Nachtkastje Catania is gemakkelijk toepasbaar bij diverse boxsprings en natuurlijk ook bij de bijpassende slaapkamer Catania. Standaard uitgevoerd met 1 lade bovenin en een deurtje. Het is tevens mogelijk om een legplank achter het deurtje te bestellen.

  Vanaf € 340,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 6-8 weken
 3. Catania - Gerookt eiken ledikant van Houdt

  1-persoons versie van het gestoomd eiken ledikant uit de ECO-Line van van Houdt Meubelen. Dit ledikant heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Dankzij het stoomdrogen van het hout krijgt het een warme kleur en voelt het hout heel zacht aan. Verkrijgbaar in de breedtematen 90 en 120 cm.

  Vanaf € 634,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 Massief houten slaapkamermeubelen in eigentijds design

 Een houten bed of kledingkast van van Houdt meubelen uit België staat garant voor een robuuste en solide kwaliteit. De ledikanten van van Houdt hebben een prachtige natuurlijke uitstraling en zijn gemakkelijk toepasbaar in ieder interieur. In onze showroom vindt u diverse een- en tweepersoons bedmodellen met bijpassende linnenkasten en bijmeubelen van dit merk. Van Houdt meubelen verwerkt diverse houtsoorten voor haar bedden en kledingkasten, eiken, rubberwood, maar ook gestoomd eiken met een prachtige natuurlijke uitstraling, ook doordat er kleine noesten in deze houtdelen zitten. Alle bedden van van Houdt zijn uitgerust met verstelbare bodemdragers waardoor er ook dikke matrassen in passen.