Velda matrassen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bodyprint®

 

Bodyprint® biedt een matras waarin oude en nieuwe technologieën elkaar ontmoeten. Alle matrassen bieden een comfortlaag van Bodyprint® Fresh in combinatie met ondersteunende lagen van hoge dichtheid HR-schuim met progressief comfort.

Bodyprint®: revolutionaire drukverlagende formule en een superieur ondersteuning systeem dat het precieze mengsel geeft die het lichaam qua ondersteuning en slaapcomfort nodig heeft. Het helpt om uw bloedcirculatie en ontspanning van de spieren te verbeteren
voor een frisse start van de dag.

 

Bodyprint matrassen

 

Bodyprint®  verbetert de bewegingenvan het lichaam tijdens het slapen; het veranderen van slaaphouding wordt heel gemakkelijk en zal u niet langer storen tijdens uw slaap. U voelt het verschil!
Met een perfecte klanttevredenheid beweren veel gebruikers dat ze nog nooit zo goed hebben geslapen, mensen roemen op Bodyprint.

Het Bodyprint® team:
Onze missie en passie is om de allerbeste gezondheidsmatras beschikbaar te maken voor iedereen.

Speciale overdrukventiel testapparatuur liet ons toe om in detail het menselijk lichaam te bestuderen tijdens de slaap. Het liet ons toe om een anatomische zone te vervaardigen om drukpunten te elimineren waardoor u de totale ondersteuning van het lichaam krijgt waar het nodig is. De extra soft schouder zone en de lendensteun corrigeren uw ruggengraat.

 

Cellspring®


Cellspring® heeft ideale ventilerende eigenschappen door het uniekeVIV® systeem.

Ieder matras van Cellspring® is uitgevoerd met het Verticaal en Integraal Ventilatiesysteem.
Dit zijn honderden ventilatiekanaaltjes we van boven naar beneden door de matras heen lopen. Doordat ieder mens in zijn of haar slaap ontzettend veel draait, ontstaat op die manier een actieve luchtstroom en kan de matras gemakkelijk drogen.

Velda Cellspring ViVV systeem

Cellspring® zorgt voor een droog en aangenaam slaapklimaat door uitstekende vochtregulatie


Cellspring matrassen zijn gemaakt van materialen met een open celstructuur. In combinatie met de ventilatiegaten in de kern van de matras kan het lichaamsvocht snel worden afgevoerd en weer worden afgestaan aan de buitenlucht.


Cellspring® ondersteunt het lichaam perfect in iedere slaappositie.


Cellspring® matrassen zijn uitgevoerd met 7 echte zones door de individueel geplaatste veren in het schuim. Doordat ieder veertje onafhankelijk van elkaar kan werken wordt het lichaam in iedere houding op een actieve manier ondersteund.

Cellspring matrassen bieden individuele ondersteuning in iedere slaaphouding