Velda

Velda

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

 1. Velda boxspring Fly met Eiken poten en tafeltjes sfeer

  Design boxspring Fly van Velda, schitterend elegant bed, leverbaar in diverse moderne bekledingstoffen, hier geprijsd met hoofdbord. Kies uit eiken of wengé poten, optioneel bijpassende tafeltjes.

  Vanaf € 1.962,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Focus boxspringset van Velda

  Nieuw, Velda Focus boxsprings: design, functionaliteit en comfort komen samen. De voetbeugels ter voorkoming van het wegschuiven van de matras (bij verstelbare bedden) is niet vóór maar op de boxspring geplaatst. Een ander leuk detail zijn de nachtkastjes met sensor interieurverlichting, geheel gestoffeerd met matglas topblad.

  Door gebruik te maken van mini-pocketveren is de electrische boxspring dunner dan gewoonlijk, zonder aan ligcomfort in te leveren en de hoofdeinde verstelling heeft een neksteun. Ook de handige houder voor de draadloze RF bediening is doordacht en fraai. Stijl je boxspring af door te kiezen uit één van de vele hoofdborden, voetborden, nachtkastjes en kleuren. Zo ontstaat een modern, elegant geheel. 

  Het ligcomfort: ook daar ontbreekt het aan niets. Door de keuze uit 3 matrassen en diverse toppers, kan jij binnenkort thuis ook heerlijk slapen in je nieuwe Velda Focus bed.

  Vanaf € 2.198,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Velda Bodyprint hoofdkussen interieur Fresch

  Bodyprint® kussens passen zich perfect aan bij nek en hoofd. Model Fresh in de MEDIUM uitvoering is zacht en comfortabel met de steun die nodig is. Kies uit 2 slaapzijden: 10,5 of 9,5 cm hoog

  Vanaf € 98,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 4. Velda Bodyprint hoofdkussen interieur Fresch

  Bodyprint® kussens passen zich perfect aan bij nek en hoofd. Model Fresh in de Large uitvoering is zacht en comfortabel met de steun die nodig is. Kies uit 2 slaapzijden: 12 of 11 cm hoog

  Vanaf € 98,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 5. Velda Bodyprint hoofdkussen interieur Memory

  Bodyprint® kussens passen zich perfect aan bij nek en hoofd. Model Memory in de Large uitvoering is zacht en comfortabel met de steun die nodig is. Kies uit 2 slaapzijden: 12 of 11 cm hoog

  Vanaf € 98,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 6. Velda Bodyprint hoofdkussen interieur Memory

  Bodyprint® kussens passen zich perfect aan bij nek en hoofd. Model Memory in de Medium uitvoering is zacht en comfortabel met de steun die nodig is. Kies uit 2 slaapzijden: 10,5 of 9,5 cm hoog

  Vanaf € 98,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Velda bedden combineert 60 jaar ervaring en kennis met de meest moderne technieken op het vlak van slaapcomfort. Welke Velda-matras uw voorkeur ook heeft, Velda staat voor superieure prijs-kwaliteits verhouding.

Na elke dag heeft iedereen heeft behoefte aan een goede nachtrust. Om te ontspannen moet alles kloppen; het binnenklimaat, de temperatuur en het comfort van uw matras. Bij Velda bedden zorgen ze er altijd voor dat dit bij ieder matras perfect is.

Ervaar de nieuwe Bodyprint® matras reeks van Velda bedden om te slapen in een frisse omgeving met een persoonlijke comfort en steun voor uw lichaam als nooit tevoren. Ook nieuw van Velda zijn de Bodyprint hoofdkussens, Cellspring matrassen en Design bed Fly.