VitalWOOD

VitalWOOD

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 1. VitalWOOD Masterpiece matras

  Showmodel aanbieding: Masterpiece-2 matras. VitalWOOD de hergeboorte van natuurlijk slapen. Stalingsvrije matrassen met houten vering matras is de top op het gebied van stalingsvrij slaapcomfort.  Kijk naar de foto's en filmpjes voor een totale uitleg.

  Vanaf

  Oude prijs € 2.300,00

  Aanbieding prijs € 1.150,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. VitalWOOD Bio Spring matras

  Showmodel opruiming: VitalWOOD Stalingsvrije matras Biospring met houten vering matras is de top op het gebied van stalingsvrij slaapcomfort. Kijk naar de foto's en filmpjes voor een totale uitleg. Dit is een stevige matras.

  Vanaf

  Oude prijs € 1.916,00

  Aanbieding prijs € 995,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

VitalWOOD, de hergeboorte van natuurlijk slapen. Deze stalingsvrije biologische boxsprings en matrassen met unieke houten vering zijn de top op het gebied van stalingsvrij slaapcomfort. Exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Kok Bedden. VitalWOOD stalingsvrije matrassen met houten pocketvering zijn de top op het gebied van stalingsvrij slaapcomfort. VitalWOOD produceert al 20 jaar meubilair voor de slaapkamer. Zij zijn voorstander van de cultuur van de bioharmonieuze slaap en hebben altijd graag gewerkt met organische materialen waarmee een perfecte nachtrust ontstaat vanwege hun positieve effecten.

De juiste materialen worden gecombineerd met unieke en inventieve oplossingen. Steeds groeiende anatomische en ergonomische kennis opgedaan in meer dan 20 jaar maakt het mogelijk om bedden te maken welke een uitstekend comfort en een gezond slapen milieu garanderen. Als gevolg van bijna 10 jaar research is er een nieuw hoofdstuk geopend in hun natuurlijke slaap cultuur met de VitalWOOD TM matrassen, geïntroduceerd in 2011.

Met het ontwerp van een metaalvrije matras en bed systeem, die voorziet in een perfecte ondersteuning van de wervelkolom, aanpassing aan de lichaamscontouren, ventilatie en een neutraal elektromagnetisch slaap milieu als gevolg van de houten veren. Uniek in de wereld.