Vouwbedden

Vouwbedden

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. Wing - vouwbed inclusief matras van Avek

  Vouwbed Wing van Avek is een comfortabel en compact vouwbed tegen een aantrekkelijke prijs. Voorzien van een dwarsgespannen spiraal en een SG 30 comfortschuim matras. Verrijdbaar door de handige wielen. Helemaal slaapklaar! Lighoogte met matras 37 cm.

  Vanaf € 450,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Click - vouwbed 90x200 inclusief matras van Avek

  Vouwbed Click van Avek is een luxe vouwbed met een heerlijke matras. Voorzien van een dwarsgespannen spiraal en een HR 35 comfortschuim matras. Het robuuste frame is voorzien van kunststof beschermhoeken en is ingeklapt verrijdbaar door de handige wielen. Helemaal slaapklaar! Lighoogte met matras 34 cm.

  Vanaf € 650,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Vouwbed Dico 90x200 cm.

  Dico vouwbed, sterk gelaagd houten frame, verende beuken latten en een stevige polyether matras. Hier kunt u uw gast wel een week op laten slapen.

  Vanaf € 293,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Kok Bedden heeft diverse soorten comfortabele vouwbedden, logeerbedden en ruimtebesparende bedden zoals stapelbedden, hoogslapers, halfhoogslapers en onderschuifbedden. “Heb je goed geslapen?” is een vraag die je met een gerust hart kunt stellen aan je logé als het logeerbed bij Kok Bedden gekocht is.

Space Concept van Hasena heeft een heel breed assortiment bedden hoogslapers, stapelbedden en onderschuifbedden. Zwitserse kwaliteit, mooi en degelijk. Bij elk bed met een trap zit een veiligheidspakket bij geleverd: anti slip materiaal voor de treden en stickers die in het donker licht geven. De hoogslapers van Space Concept zijn ook leverbaar in de twijfelaar bedmaat 120 cm. breed. Bovendien kan van een hoogslaper later altijd weer een laag bed worden gemaakt. Ook dwarsopstellingen zijn mogelijk of een onderschuifbed onder het onderste bed van een stapelbed. Als bij het Hasena Space Concept de orginele lattenbodems gekocht worden zijn de strenge keuringen van de Duitse GS en TÜV van kracht. Twils maakt prachtig beklede bedden waar een onderschuif bed onder vandaan komt.

Bekijk onze collectie vouwbedden en ontdek de duidelijke voordelen:
• Allemaal met duurzame dwarsgespannen spiraal of lattenbodem voor een goede ondersteuning :
• Met goede matrassen waar een logé ook een lagere periode op kan slapen:
• Vouwbedden en andere logeerbedden van bekende merken als Avek en Dico.

Kok Bedden heeft een uitstekende collectie die het gemakkelijk maakt om een goede online beslissing te nemen, maar voor een goed advies bent u uiteraard van harte welkom in Putten waar u bovendien gratis kunt parkeren.