Zwevende bedden

Met een zwevend bed creëer je eenvoudig een ruimtelijke en bijzondere uitstraling. Zwevende bedden worden vaak van massief hout zoals eikenhout of beukenhout gemaakt, maar zijn voor een nog uniekere uitstraling ook verkrijgbaar met verschillende hoofdborden of omrandingen van stof. Ideaal voor in een kleine kamer of als je uit bent op een excentrieke blikvanger. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geïnteresseerd in een zwevend bed? Wij geven je groot gelijk - niets mooier dan een bed dat boven de grond lijkt te hangen, de kamer groter kan doen lijken én een warme uitstraling heeft. 

Zwevend in de slaapkamer

Een zwevend bed wekt de illusie dat het geen poten heeft en boven de grond hangt. Niet alleen heel bijzonder en uniek, maar ook makkelijk om de grond eronder schoon te houden. Hoewel de naam het misschien niet doet vermoeden, zijn zwevende bedden erg stevig en stabiel. Het bed is meestal gemaakt van massief hout en wordt geleverd met bodemdragers ter ondersteuning. 

Zwevende bedden voor ieder interieur

Of je nu een minimalistische of industriële slaapkamer hebt, een zwevend bed past in vrijwel elk interieur. Daarbij kunnen zwevende bedden nog extra worden aangepast naar smaak. Zo kunt u kiezen uit onder andere eikenhout (populaire keuze), beukenhout en kersenhout. Ook is het mogelijk om gestoffeerde of kunstlederen hoofdborden te bestellen. Combineer uw zwevende bed met zwevende nachtkastjes om de look af te maken. De prijzen variëren maar ze zijn al verkrijgbaar vanaf 750 euro - voor elk budget een optie, dus!

Koop je een zwevend bed, dan ga je voor:

Authentieke uitstraling dankzij hoogwaardige materialen als beukenhout en eikenhout
  • Luxe
  • Authentieke uitstraling dankzij hoogwaardige materialen als beukenhout en eikenhout
  • Schoonmaakgemak
  • De perfecte match met een zwevend nachtkastje
  • Zwevend bed kopen

    Klaar om een zwevend bed te kopen? Bestel je een artikel bij Kok Bedden, dan wordt het bed meestal volledig gemonteerd, krijg je een duidelijke uitleg over het product en wordt het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Daarna? Ultiem genieten van deze hemelse aankoop. 

    Zwevende bedden