Tevredenheidsgarantie / afkoelperiode


Afkoelperiode

Wanneer u online een bestelling plaatst dan is de Wet Kopen op Afstand van kracht. Deze wet houdt in dat u als consument recht hebt op een afkoelingsperiode en dat u een artikel binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden aan ons kunt retourneren. Deze periode gaat in op het moment dat u het artikel in ontvangst hebt genomen. Tijdens deze termijn is het de bedoeling dat u zorgvuldig met het product en de verpakking omgaat. U mag het product enkel openen (indien nodig) om te beoordelen of u het product wel of niet wenst te behouden. Helaas is het niet de bedoeling dat er op producten zoals hoofdkussens of matrassen geslapen wordt.

Uitgesloten van de afkoelperiode zijn artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn en welke speciaal zijn besteld. Denk hierbij aan artikelen met een langere levertijd zoals een matras in een specifieke maat en/of hardheid, of een gestoffeerde boxspringset of ledikant in een door u uitgekozen kleur en maat. Heeft u twijfels of u bij een gekozen artikel gebruik kunt maken van de afkoelperiode, neem dan contact met ons op.

Retourprocedure

Kiest u er voor om een artikel aan ons te retourneren? Ga dan als volgt te werk:

  1. Gelieve retourzendingen vooraf aan ons te melden. Dit kan per e-mail (info@kokbedden.nl) of telefonisch 0341-357821.
  2. Stuur het artikel(en) onbeschadigd en zo veel mogelijk in de originele verpakking retour naar het onderstaande adres. De verzendkosten van het retourneren van producten zijn voor uw eigen rekening.
  3. Wanneer wij het pakket in goede orde hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 30 dagen aan u overmaken.
  4. Zorg ervoor dat u uw pakket voldoende gefrankeerd opstuurt.

Retouradres:

Kok Bedden
t.a.v. Retouren
Dorpsstraat 16-20
3881 BD  Putten

Grote artikelen:

Wij begrijpen dat grotere artikelen zoals bedbodems en matrassen te groot zijn om per post aan ons te retourneren. U kunt hier voor per e-mail (info@kokbedden.nl) een verzoek bij ons indienen. De kosten van het ophalen zijn voor uw eigen rekening en bedragen € 39,95 (uitgezonderd beschadigde of verkeerde artikelen). Dit bedrag zal worden afgetrokken van het retour te storten bedrag. Na goedkeuring van het door u retour gezonden artikel zal Kok Bedden het bedrag binnen 30 dagen aan u overmaken.