Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen

Op zoek naar een nieuw matras? Wellicht is een koudschuim matras iets voor jou. Koudschuim matrassen zijn gemaakt van een veerkrachtig schuim dat veel fijne eigenschappen bevat. Deze matrassen bieden veel steun en comfort - en hebben een relatief lange levensduur waardoor ze duurzamer zijn. Ontdek snel onze collectie koudschuim matrassen en kies jouw favoriet.

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Kok bedden heeft een ruime collectie koudschuim matrassen in verschillende hardheden en maten. Lees snel verder om de voordelen van een koudschuim matras te ontdekken.

De samenstelling van koudschuim matrassen

Een koudschuim matras wordt gemaakt van polyurethaan schuim. Ook wel koudschuim of HR schuim genoemd. Dit is een veerkrachtig schuim dat goed ventileert, goed ademt en een relatief lange levensduur heeft.

Koudschuim matrassen bieden optimale ondersteuning en een goede drukverdeling van de rug en schouders. Daarbij geldt: hoe hoger het soortelijk gewicht van het schuim, des te beter de kwaliteit. Dit wordt aangeduid in HR of SG met daarachter een getal dat een indicatie geeft van de kwaliteit. Koudschuim zie je vaak terug in topmatrassen, ook wel HR foam toppers genoemd.

Een matras met meerdere fijne eigenschappen

Naast goede ventilatie en fijne ondersteuning, biedt een koudschuim matras ook andere voordelen. Zo komt kuilvorming bij koudschuim matrassen nauwelijks voor, waardoor het matras gemiddeld gezien een langere levensduur heeft en redelijk duurzaam is. Ook is een koudschuim matras van nature anti-allergisch.

Koop je een koudschuim matras bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Goede ondersteuning en drukverdeling van de rug en schouders
  • Perfect ventilerend vermogen waardoor de temperatuur ‘s nachts neutraal blijft
  • Een matras dat van nature antiallergisch is en een lange levensduur heeft

Koudschuim matrassen kopen

Bestel je online of in de winkel van Kok Bedden een koudschuim matras, dan leveren we deze binnen de aangegeven levertijd bij je thuis aan zodat je snel van je luxe koudschuim matras kan genieten. 

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord, of kom eens proefliggen in onze showroom nabij Ermelo, Nijkerk en Harderwijk.

Koudschuim matrassen