Mattsons boxsprings

Mattsons boxsprings

Mattsons is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1851 en op de aanvankelijke visie om alleen gebruik te maken van de allerbeste materialen wordt nog steeds geen enkele uitzondering gemaakt. Geen kortere weg. Alleen een 100% focus op het leveren van echte duurzame kwaliteit. Iedere keer weer. Elk 100% natuurlijk Mattsons bed is handgemaakt in Falkenberg, Zweden en geeft een intens gevoel van comfort. Nu in de winkel.

Ga terug
per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Mattsons logo

Mattsons - handgemaakte Zweedse boxsprings

Gedragen worden door een handgemaakt Mattsons bed is alsof je voor de eerste keer kasjmier aanraakt. Een Mattsons bed zorgt ervoor dat je je gewichtloos voelt en je wordt volledig omarmd door alleen de allerfijnste natuurlijk materialen. Vanaf het moment dat je slaapt in een Mattsons bed zal je ontdekken hoe fijn het is om te slapen in een bed dat je lichamelijk en geestelijk tot rust doet komen en hoe goed dat je laat voelen. 

Sinds 1851 - De rijke geschiedenis van Mattsons Beds

De familie Mattsons startte hun eerste zagerij in 1851. Het is niet heel waarschijnlijk dat de famillie Mattsons toen al de visie had om een van de beste bedden leveranciers te wereld te gaan worden. Mattsons beds was in eerste instantie een klein familie bedrijf die enkel lokale klanten bedienden. Nu, bijna 2 eeuwen later zijn Mattsons bedden wereldwijd verkrijgbaar in de betere beddenspeciaalzaken en kan je ze ook aantreffen in luxe hotels ver buiten het kleine dorpje Mambäck in het zuidoosten van Zweden. Waarschijnlijk had de eerste generatie beddenmakers ook niet durven dromen dat Mattsons bedden de enorm grote waardering zouden krijgen die het bedrijf van over de hele wereld ontvangt. Een waardering die de visie bevestigt dat grote kwaliteit, traditie en de waarden die een familiebedrijf in de 5e generatie vertegenwoordigt, niet iets is wat je elke dag tegenkomt. Net als in 1851 is het Mattsons eerste prioriteit ervoor te zorgen dat de service en producten op het best mogelijke niveau blijven.

Bedden maken op de Mattsons manier

Na bijna 2 eeuwen geschiedenis is het bij Mattsons nog steeds heel normaal om waarde te hechten aan traditie en alles wat dit met zich mee brengt. Deze traditie zie je (en voel je) dan ook terug in elk Mattsons bed.

Materialen

Bij het bouwen van een Mattsons bed worden er geen concessies gedaan. Mattsons kiest alleen de allerbeste materialen om de vakmensen de best mogelijke boxsprings te laten bouwen.

  • Lamswol en Tokowol
  • GOTS - Biologisch katoen
  • Fijn gesponnen paardenhaar
  • Kokosvezel
  • Langzaamgroeiend Zweeds grenen
  • Pocketvering

Mattsons bedden en matrassen in Putten

In onze showroom in Putten presenteren wij een prachtige collectie Mattsons bedden in diverse hoogtes, kleuren en maten. Het is mogelijk om de hardheden Soft, Medium, Stevig en Extra-stevig te voelen en natuurlijk adviseren we graag bij het maken van de juiste keuze.  

Mattsons - Handgemaakte boxsprings