Bedden met opbergruimte

Bedden met opbergruimte

Een bed met opbergruimte is ideaal voor kleine huizen of slaapkamers. Onze bedden met opbergruimte zijn stoer en massief en bieden meer dan genoeg plek voor jouw spullen. Ontdek de collectie en kies jouw favoriet!

Ga terug
per pagina

21 producten

per pagina

21 producten

Woon jij in een klein huis of heb je een slaapkamer waar je geen kast in kwijt kunt? Dan zou een bed met opbergruimte en goede oplossing kunnen zijn. Bij Kok Bedden verkopen we verschillende bedden met opbergruimte, waaronder prachtige massief houten bedden uit onze home collectie, maar ook van merken als Tjornbo, Dico Möbel en Hasena.

Bed met opbergruimte: handig, stoer en massief 

Een bed met opbergruimte is tegenwoordig hartstikke populair. Kies voor een massief houten bed met twee, drie of vier laden en breid jouw opbergruimte in huis in no time uit. Bedden met opbergruimte bieden uitkomst omdat ze niet alleen prachtig ogen, maar dus ook nog eens erg praktisch zijn.

Wil je extra veel opbergruimte? Kijk dan eens in onze home collection. Hier vind je bedden met extra diepe lades, waar je heel veel in kwijt kunt.

Grote of kleine bedden met opbergruimte

Afhankelijk van of je een groot of kleiner bed zoekt, kun je kiezen voor een eenpersoons bed met opbergruimte of een tweepersoonsbed met opbergruimte. Onder andere deze bedmaten voor bedden met opbergruimte zijn bij ons beschikbaar:

  • 90x200
  • 140x200
  • 140x210
  • 140x220
  • 160x200

Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden voor afmetingen van onze bedden met opbergruimte. Neem gerust contact op en vraag naar de voorwaarden!

De populairste bedden met opbergruimte

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de bedden met meer dan 2 laden de populairste bedden met opbergruimte zijn. Daar kun je namelijk veel spullen in kwijt, zonder dat je daarvoor ruimte van je kamer hoeft in te leveren. Daarbij krijg je door meerdere lades toe te voegen nog beter overzicht over waar je je spullen precies opbergt. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, zeggen ze toch?

Koop je een bed met opbergruimte van Kok Bedden, dan krijg je:

  • Een bed dat veel extra ruimte biedt
  • Keuze uit een grote collectie bedden met opbergruimte
  • Een bed dat in ieder interieur past

Bed met opbergruimte kopen

Bestel online jouw bed met opbergruimte bij Kok bedden en wij leveren wij het bed thuis bij je af. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel.

Nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord.