Massief houten kledingkasten

Massief houten kledingkasten

Wil jij een houten kledingkast kopen? Bij Kok Bedden zijn houten kledingkasten verkrijgbaar in verschillende mooie materialen en kleuren: van een warme massief houten kledingkast, tot een koele teakhouten kledingkast. En met keuze uit kwalitatieve merken als Home Collection en Staud, weet je zeker dat je goed zit.

Ga terug
per pagina

13 producten

  •  Ruime keuze in de showroom
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Ruime keuze in de showroom
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

13 producten

Ook zo dol op een opgeruimde slaapkamer? Bekijk snel welke houten kledingkast jou daarbij kan helpen. Bekijk ook eens onze gehele kledingkasten collectie.

Weinig moeite, veel plezier

Houd je van een massief houten kledingkast, zoals een teakhouten kledingkast? Dat snappen we! Deze is stevig, robuust en praktisch. Een teakhouten kledingkast heeft weinig zorg nodig: een droge stofdoek eroverheen of een licht vochtig doekje is vaak al genoeg. 

Of behandel ‘m met olie of lak, zodat het hout langer goed beschermd blijft. Voor stootjes hoef je overigens ook niet bang te zijn: daar kan je houten kledingkast prima tegen. 

Dus, ben je op zoek naar een stijlvolle kledingkast die je lang kunt gebruiken? Dan zit je hiermee precies goed. De duurzaamheid van een massief houten kledingkast maakt jouw aankoop immers een slimme investering.

Jouw houten kledingkast stijlen

Het gebruik van natuurlijke materialen past bij iedere interieurstijl en raakt nooit uit de mode. Dit geldt ook voor een houten kledingkast, die daarmee hartstikke tijdloos is! 

Stijl jouw houten kledingkast met een natuurlijke inrichting voor een serene sfeer, of ga voor een grovere teakhouten kledingkast en creëer een industriële look. Zou dat iets voor jou kunnen zijn? Indien je nog inspiratie nodig hebt voor een leuk thema in jouw slaapkamer, lees dan dit blog even. Wedden dat jouw nieuwe houten kledingkast er prachtig bij past?

Koop je een houten kledingkast bij Kok bedden, dan ga je voor:

 • Hoogwaardige houtsoorten en prachtige kleuren
 • Een georganiseerde (slaap)kamer
 • Een warme, aangename sfeer

Klaar voor je nieuwe kast?

Bestel je online of in de winkel van Kok Bedden een houten kledingkast, dan leveren we deze bij je thuis aan. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in een van onze winkels. 

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Massief houten kledingkasten