Staud

Staud

Ben je op zoek naar een Staud schuifdeur kledingkast, commode of nachtkastje? Staud kasten in Nederland vind je bij Kok Bedden. Je kunt bij ons terecht voor Staud Sinfonie kasten, maar ook voor allerlei andere producten. Bestel gemakkelijk online of kom langs in onze showroom.

Ga terug
per pagina

15 producten

per pagina

15 producten

Staud is een toonaangevend merk op het gebied van slaapkamermeubilair en opbergsystemen. Een van de bekendste producten uit de Staud-collectie is de Sinfonie Plus: een handig opbergsysteem met eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Maar daar blijft het niet bij! Bekijk de gehele collectie en ontdek wat bij jou past.

Over het merk 'Staud'

De duitse fabrikant Staud is producent van onder andere kledingkasten, bedden en bijmeubelen zoals nachtkastjes en commodes. Misschien ken je het Staud Sinfonie Plus systeem wel: dit is een schuifdeur kastensysteem met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Van verschillende houtsoorten en kleuren, tot aanpasbare hoogtes en diverse uitvoeringen.

Het voordeel van de losse Staud kledingkasten is dat je deze vaak eenvoudig kunt meenemen naar een nieuwe woning.

Staud: degelijk en duurzaam

Staud werd in 1653 opgericht in Duitsland. Al sinds de oprichting hecht Staud waarde aan kwaliteit en een goede customer service. Je krijgt als koper dan ook altijd 5 jaar garantie op je aankoop.

Daarnaast is duurzaamheid een onderwerp waar Staud zich veel mee bezig houdt. Het bedrijf is door de Duitse meubelkwaliteitsvereniging uitgeroepen tot klimaatneutrale meubelfabrikant, wat betekent dat Staud consequent de weg van duurzame productie en logistiek bewandelt. 

Milieubewust

De hoogwaardige slaapkamermeubelprogramma’s die Staud produceert, worden milieubewust en duurzaam gemaakt in hun fabriek in Bad Saulgau. Klik hier voor meer informatie over de klimaatdoelen van Staud.

Bij Kok Bedden streven we iedere dag naar een betere wereld en proberen we ons aanbod stapje voor stapje te verduurzamen, dus Staud is hierbij een welkome toevoeging. Wil je meer ontdekken over duurzame slaapkamermeubels? Bekijk dan zeker onze eco collectie.

Verschillende Staud programma’s

Het Sinfonie Plus programma

Het Sinfonie Plus programma is het meest uitgebreide kastenprogramma van Staud. Dit programma wordt nog steeds ieder jaar sterk doorontwikkeld en er zijn talloze mogelijkheden om jouw droomkast samen te stellen. 

Bij de Sinfonie Plus kast kun je kiezen voor ingebouwde verlichting, verschillende deuren, kleuren en units. Je kunt een Sinfonie Plus kast zowel aan de binnen- als buitenkant volledig zelf inrichten.

De Sinfonie Plus kasten kunnen geleverd worden in:

  • 3 hoogtes
  • 12 breedtes
  • 2 dieptes

Voor de zijwanden en deuren in het Sinfonie Plus schuifdeur kasten programma heeft Staud 5 houtsoorten en 5 moderne lakkleuren ter beschikking. De fronten van de deuren zijn daarbij beschikbaar in nog eens 6 kleuren en 3 kleuren spiegelglas.

Je kunt kiezen uit maar liefst 12 kleuren greeplijsten en sierlijsten en vele accessoires zoals ladenmodules, broekenrekken en extra legplanken. Deel je nieuwe Staud Sinfonie Plus kast helemaal in naar eigen wens en werk de kast eventueel extra fraai af met een passe-partout lijst rondom of bijzondere LED verlichting.

Staud Includo kasten

De Includo programma's van Staud zijn gebaseerd op de kwaliteit van het Sinfonie Plus programma, maar met de unieke eigenschap dat deze kasten al helemaal compleet zijn met luxe accessoires en interieuropties. Bij een Includo kast zit standaard al inbegrepen:

  • Soft-Close dempers voor de buitendeuren
  • Onderverdeling
  • Ladenblok

Naast de Includo en Sinfonie kasten tonen wij in de showroom in Putten ook andere programma's van Staud, zoals de Matglas Satino kast en het Rubin bijmeubelen programma.

Bijmeubelen

Bij alle Staud kastprogramma's zijn nachtkastjes en commodes leverbaar in dezelfde houtsoorten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld nachtkastjes kiezen in dezelfde kleur als jouw schuifdeur linnenkast en dit geheel combineren met een prachtige boxspringset.

Koop je een Staud product bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Duitse degelijkheid
  • Montage aan huis
  • Advies op maat indien gewenst

Staud kasten dealer Nederland

Kok bedden is Staud kasten dealer in Nederland. Op onze website hebben we een gemakkelijke configurator, waarmee je eenvoudig je Staud producten kunt samenstellen. Na het plaatsen van jouw Staud bestelling komen we bij je thuis om de aankoop te installeren of monteren indien nodig en ook helpen we je als je vragen hebt. 

Weet je nog niet goed wat je wilt? Kom dan langs in onze ruime showroom in Putten of neem contact op.