Cosyworld

Cosyworld

De ergonomische en motorisch verstelbare bedbodems van Cosyworld hebben een uitstekende, praktische, onzichtbare, innovatieve en ultraplatte aandrijftechniek van het Duitse bedrijf OCTO Actuators. Deze lattenbodems passen in ieder bed en ze kunnen zelfs direct op de vloer worden versteld naar de zitpositie omdat er niets onder vandaan steekt.

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Cosyworld lattenbodems kopen

Over Cosyworld

Bij Cosyworld draait alles om slim comfort.
Lifestyle-technologie uit Duitsland.

Cosyworld staat voor innovatieve slaaptechnologie en hoogwaardige producten die voor onze klanten een maximale aanpasbare ergonomie mogelijk maakt. Gevestigd in Berlijn, maakt dit bedrijf producten die voldoen aan klanten die het allerbeste eenvoudig en risicoloos online willen bestellen.

Het motto van Cosyworld is 'We Lift You Up': Zij willen een Cosy-wereld creëren en streven consequent naar het verbeteren van de slaap- en levenskwaliteit van de gebruikers.

Het Berlijnse team van ontwerpers en technische experts verfijnt innovatieve producten om een ​​maximale kwaliteit van technologische meerwaarde te garanderen. Zij richten zich op duurzame concepten die op een grondstofbesparende manier kunnen worden gebruikt vanwege hun lage materiaalverbruik en slimme systemen.

Past altijd

Deze ergonomische lattenbodems met hebben een uitstekende, praktische, onzichtbare, innovatieve en ultraplatte aandrijftechniek van het Duitse bedrijf OCTO Actuators. Deze bodems kunnen in elk bed worden geïnstalleerd. Deze verstelbare bedbodems van Cosyworld kunnen zelfs direct op de vloer worden versteld naar de zitpositie omdat er niets onder vandaan steekt.

Cosyworld lattenbodems kopen