Donzen kussens

Donzen kussens

Donzen hoofdkussens, grote keuze bij Kok bedden, waaronder mooie aanbiedingen. De donzen hoofdkussen collectie van Kok Bedden omvat zuiver donzen kussens maar zijn soms ook vermengd met kleine veertjes waardoor steviger varianten ontstaan.
Ga terug
per pagina

9 producten

    •  Dé specialist in donzen kussens
    •  Groot assortiment voor elke slaaphouding
    •  Ruime collectie in de showroom
per pagina

9 producten

Donzen hoofdkussens bekijken en kopen

Dons is een ideale vulling voor een vormbaar en zacht kussen. Deze kussens zijn leverbaar in allerlei formaten. De dons van onze hoofdkussens is behandeld met Downafresh greenline. Dit is een garantie dat alle vulmaterialen van producten met dit label voldoen aan de hygiënische eisen van EN 12935, dit houdt in dan alle vulmaterialen bij een temperatuur van tenminste 100C gereinigd en gedroogd worden. Heerlijk schoon materiaal.
Greenline verwerking is goed voor het milieu. Doordat er geen gebruik is gemaakt van agressieve desinfecteringsmiddelen is de vulling volledig biologisch afbreekbaar nadat u het product niet meer gebruikt.

Bekijk de donzen hoofdkussen soorten en ontdek de duidelijke voordelen:

• Dons is zeer zacht materiaal en vormt zich soepel om uw hoofd en zuiver donzen hoofdkussens geven geen pijn aan uw oren.
• Donzen hoofdkussens met een tijk van “NOMITE” zijn dichtgeweven en voorkomen dat de huismijt in het kussen kan komen.
• Er geen gebruik is gemaakt van agressieve desinfecteringsmiddelen. Dons een duurzaam natuurproduct, goed voor jarenlang slaapplezier. De dons  van onze kussens wordt diervriendelijk verwerkt.