Winterdekens

Winterdekens

Kan jij door de kou de slaap maar niet vatten? Wij kunnen ons inbeelden hoe vervelend dat is. Om jou van dit probleem af te helpen, bieden we bij Kok Bedden diverse winterdekens aan, die jou kunnen warm houden op elk gewenst moment. Van schapenwol tot kameelhaar: bij Kok bedden vind je gegarandeerd een winterdeken die voldoet aan al jouw wensen. Bekijk ons aanbod en kies jouw favoriet!

Ga terug
per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

De winterdekens voor op bed van Kok Bedden

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Stap jij goed uitgeslapen je bed uit, dan ga je een dag vol levenslust en energie tegemoet. Helaas is een goede nachtrust niet voor iedereen even vanzelfsprekend - en de één moet er wat meer voor doen dan de ander. 

Ben jij een koukleum? Dan is - naast een goed matras en kussen - een warme winterdeken een welkome toevoeging op jouw bed. Zeker zodra de nachten weer wat kouder beginnen worden. Winterdekens zorgen ervoor dat jouw lichaam op de juiste temperatuur blijft: namelijk tussen de 36 en 38 graden. Een constante lichaamstemperatuur draagt bij aan een minder onderbroken nacht. 

Winterdeken van 100% schapenwol

Mocht een winterdeken misschien iets voor jou zijn, neem dan eens een kijkje bij de Isola. Deze is gemaakt van 100% schapenwol, wat ‘m extreem warm maakt. Doordat schapenwol gekroesd is, is deze winterdeken een goede warmte-isolator. Ook zijn deze winterdekens erg stevig: de haarstructuur van wol is makkelijk te spinnen, waardoor de vezels goed in elkaar blijven haken.

Naast een schapenwollen winterdeken, zijn er ook winterdekens van 100% kameelhaar. Bijvoorbeeld de Ispahan winterdeken uit onze collectie. Kameelhaar is een van de meest luxueuze materialen die voor winterdekens gebruikt kan worden. Het is twee keer zo licht als schapenwol, maar daarentegen wel een stuk sterker!

Kies jij een (of meer) van de Kok Bedden winterdekens voor op je bed, dan ga je voor:

  • Gegarandeerd slaapcomfort
  • Nooit meer een koude nacht
  • Service van medewerkers met veel passie en liefde voor het vak

Winterdeken voor op bed kopen

Bestel online jouw winterdekens bij Kok bedden en wij bezorgen ze bij jou thuis. Als je liever in het echt wil testen en voelen, dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Winterdekens